Thirty Seconds to Mars -kitaristi MTV.fille: Näin suomalaisfanit eroavat muista

Lukuisista hiteistään tunnetun 30 Seconds to Mars –yhtyeen kitaristi Tomo Miličević paljasti MTV.fille, miten suomalaiset fanit eroavat kaikista muista.

30 Seconds to Mars –yhtye on todella suosittu erityisesti Suomessa ja sen ovat huomanneet myös yhtyeen jäsenet. MTV.fi haastatteli suosikkiyhtyeen kitaristi Tomo Miličevićiä ja sai kuulla, että suomalaisissa faneissa on jotain muista poikkeavaa.

– Täytyy sanoa, että suomalaisista faneista huomaa, että he oikein kaipaavat live-esityksiä. Esiintyessä sen aina tuntee. Sellainen reaktio on paras mahdollinen, minkä voi saada. Sellaisten asioiden takia haluamme juuri nousta lavalle. Sen takia myös käymme Suomessa niin usein, kitaristi nauraa.

Viimeksi kyseinen yhtye esiintyi Rock the Beach -festareilla ja tämän kokemuksen 30 Seconds to Mars -yhtyeen kitaristi nostaakin parhaimpiin Suomessa tapahtuneisiin asioihin.

– Täytyy sanoa, että viimeisin reissumme Suomeen oli ehdoton suosikkimme. Pääsimme soittamaan rannalla ja voin suositella sitä aivan kaikille, mies kertoo iloisesti.

Samaisella reissulla mies kävi muutaman ystävänsä ja yhtyeen laulajan Jared Leton kanssa vaeltamassa metsässä. Miličević oli erittäin vaikuttunut näkemistään maisemista ja tapaamistaan ihmisistä.

– Se oli aivan mahtava kokemus. Ihmiset olivat niin kilttejä ja saatte kyllä asua todella kauniissa paikassa, mies kertoo.

"Suomalaiset voivat odottaa aivan sekopäistä meininkiä"

30 Seconds to Mars saapuu Suomeen 8. maaliskuuta. Mitä fanit voivat odottaa tulevalta keikalta?

– Voin surutta sanoa, että suomalaiset voivat odottaa aivan sekopäistä meininkiä, aivan täydellistä hulluutta. Keikka on takuulla unohtumaton kokemus. Yritämme saada aikaiseksi aivan uskomattoman illan.

– Kaikilla ihmisillä on jotain asioita, mitä he haluavat hetkellisesti unohtaa ja me bändinä haluamme faniemme unohtavan nämä asiat ainakin yhden keikan ajaksi. Näin me ainakin yritämme, yhtyeen kitaristi lupaa.

Suomen keikan jälkeen miehillä on seuraava konsertti kahden päivän jälkeen Valko-Venäjällä. MTV.fi halusikin tietää aikovatko miehet viettää hieman ylimääräistä aikaa Suomessa.

– En ole aivan varma. Jätkien kanssa aina mietitään näitä asioita, koska haluamme hyödyntää kaiken mahdollisen ajan, mitä pystymme.

– Nautimme aina älyttömästi reissuistamme Suomeen, joten ehkäpä, komistus nauraa.

Fanien lisäksi mies toivoo, että tulevalla reissullaan he näkisivät lunta. Miličević halusi myös lähettää suomalaisille faneilleen terveisiä.

– Kiitoksia tuestanne. Olette aivan uskomattomia, mies kertoi iloisesti.

30 Seconds to Mars -yhtyeen muodostavat laulaja Jared Leto, kitaristi Tomo Miličević ja rumpali Shannon Leto. Yhtye on uransa aikana julkaissut neljä albumia. Viimeisin näistä albumeista on nimeltään Love, Lust, Faith and Dreams. Yhtye nähdään lauantaina 8. maaliskuuta Helsingin Hartwall Areenalla.

Ira Juvonen, ira.juvonen@mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat