Leijonien ykköstähti vastasi viimein huutoon – Olli Jokiselta lupauksia antava huomio: "Nyt oli hyvä"

Leijonien TOP3 – "Kiva että välillä posiakin" 4:54
Katso: MTV Urheilun studiotiimi valitsi Tanska-ottelun kolme parasta Leijonat-pelaajaa.

MTV Urheilun asiantuntija Olli Jokinen antoi kehuja Leijonien kapteenille Mikael Granlundille voitokkaan Tanska-ottelun jälkeen.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 9.-25.5.2025

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa ottelut maksullisilla tilauksilla. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

Suomi otti maanantaina elintärkeän voiton jääkiekon MM-kisoissa, kun se voitti Tanskan tiukan taistelun jälkeen maalein 3-1. Voiton myötä puolivälieräpaikka on yhä täysin Suomen omissa käsissä.

Ennen ottelua katseet kohdistuivat tiukassa paikassa Leijonien johtaviin pelaajiin, kuten alkuturnauksessa ehkä hieman varjoissa lymyilleeseen Mikael Granlundiin. 

32-vuotias suomalaistähti vastasi kuitenkin huutoon pelaamalla vahvan ottelun.

– Oli pirtein Granlund, mitä ollaan nähty näissä kisoissa. Halusi pysyä kiekossa, teki paljon hyviä juttuja, oli vaarallinen ylivoimalla ja sellainen pelin rytmittäminen tulee luonnostaan. Kiekottomana hän luisteli enemmän ja näki, että hän oli koko ajan läsnä jokaisessa vaiheessa, MTV Urheilun asiantuntija Olli Jokinen toteaa.

Ennen peliä Jokinen nosti Granlundin pelaamisesta esiin yhden huolenaiheen, josta ei kuitenkaan ollut maanantai-iltana tietoakaan.

– Ei ollut hirveästi sellaista ohipelaamista ja flegmaattisuutta, mitä ehkä ennen peliä vähän nostin ylös, että ehkä vähän sellaisia otteita näkynyt. Nyt oli hyvä Granlund. Tuota tarvitaan jatkossakin, Jokinen sanoo.

MTV Urheilun studiotiimi valitsi Mikael Granlundin Leijonien kolmostähdeksi. Katso pääkuvan videolta, ketkä kaksi Suomen pelaajaa mahtui Granlundin edelle.

Lue myös:

    Uusimmat