Mainos

Thaimaan lentoturmassa menehtyi ainakin yksi ruotsalainen

Thaimaalaisen matkustajakoneen onnettomuudessa sai eilen surmansa 88 ihmistä. Menehtyneiden joukossa oli ainakin yksi ruotsalainen. Matkustajalistan mukaan koneessa ei ollut suomalaisia.

Toinen kateissa olleista ruotsalaisista on löydetty Thaimaan Phuketista kuolleena, kerrotaan Ruotsin ulkoministeriöstä. Lentoturman jäljiltä on kateissa vielä yksi ruotsalainen. Thaimaalainen matkustajakone suistui kiitoradalta ja syttyi tuleen Phuketin lomasaarella eilen.

Suomen suurlähetystö on saanut haltuunsa listan Thaimaan turmakoneen matkustajista.

Suurlähetystön mukaan lento-onnettomuudessa kuoli noin 90 ihmistä. Lentoyhtiön mukaan menehtyneistä 55 on ulkomaalaisia.

Suomalaisia ei listan mukaan ollut lennolla, mutta lopullinen varmuus asiasta saadaan tämän päivän aikana.

- Tällä hetkellä ei ole kaikkien kohdalta saatu vahvistusta, eli selvitystyö jatkuu. Nimien perusteella täällä ei ole tyypillistä suomalaista nimeä, mutta sehän ei kerro koko totuutta - ihmisillähän voi olla erilaisia sukunimiä, kertoo Bangokin Suomen suurlähetystön konsuli Pirkko Kaikkonen.

Kaksi turmakoneen mustaa laatikkoa on löydetty, kertoo thaimaalaisen One-Two-Go-halpalentoyhtiön johtaja. Laatikot on määrä lähettää Yhdysvaltoihin tutkittaviksi.

(MTV3-STT-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.