Teuvo Teräväinen säkenöi NHL:ssä karun korona-ajan jälkeen – "Sitä on vaikea pukea sanoiksi"

Teuvo Teräväinen osoitti jääkiekon NHL-kierroksella Suomen aikaa tiistain vastaisena yönä, että koronakaranteenin aiheuttamat ongelmat alkavat väistyä. 

Pääkuvan videolla Tulosruudun selvitys Teuvo Teräväisen ja Sebastian Ahon tehoillasta NHL:ssä. 

Teräväinen summasi 1+3 tehopistettä, kun Carolina Hurricanes jyräsi Patrik Laineen edustaman Columbus Blue Jacketsin 7-3. Teräväisen ketjukaverit Sebastian Aho (1+1) ja Brock McGinn (2+2) säestivät hienosti. 

Teräväinen oli tammikuun lopussa kaksi viikkoa sivussa joukkueesta koronakaranteenin takia, minkä jälkeen suomalaishyökkääjän koneet ovat käynnistyneet hitaasti. Kahteen viimeiseen otteluun hän on kuitenkin tehnyt tehot 2+3. 

– Luulen, että tämä päivä oli ensimmäinen päivä, jolloin tuntui vähän paremmalta. Koronaviruksen kanssa on ollut ongelmia, eikä olo ole ollut normaali. Se on ollut vaikeaa, Teräväinen kommentoi Canes Country -sivuston mukaan

– Sitä on vaikea pukea sanoiksi, mutta en ole tuntenut oloani normaaliksi. Väsyn helposti, ja jalkojen ja ajoituksen kanssa on ongelmia, koska en ole pelannut aikoihin. Nyt alkaa tuntua paremmalta, mikä on hyvä asia. 

McGinn nauttii suomalaisketjukavereistaan toden teolla. Hän on iskenyt kauden 13 ottelussaan tehot 7+2=9. 

– Se on mahtavaa. He ovat niin taitavia. He näkevät tilanteet loistavasti ja he menevät vain jäälle hommiin. Se näkyy heidän pelissään joka ilta. Yritän vain päästä vapaaksi, sillä he pystyvät erityisiin kuvioihin. Kiekko päätyy lapaani, ja tällä hetkellä homma toimii, McGinn summaa. 

Lue myös:

    Uusimmat