Sebastian Aho tehokas myös uudessa roolissaan – Teräväiseltä letkautus huippukaksikon pelistä

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen näyttivät harjoitusottelussa perjantaina, että he ovat valmiina jääkiekon NHL-kautta varten.

Pääkuvan videolla Jani Uotilan toimittama Leijonat-insertti Ahosta ja Teräväisestä.

Aho iski voittomaalin jatkoajalla ja naulasi tehopisteet 2+1 Teräväisen summatessa tehot 1+3. Washington kaatui lukemin 5-4.

Carolina on voittanut kaikki viisi harjoitusotteluaan kauden alla. Sillä on edessä vielä yksi kamppailu ennen ensi viikolla alkavaa sesonkia.

Aiemmin NHL.ssä laiturina viilettänyt Aho on pelannut harjoitusotteluissa sentterinä, ja uusi rooli alkaa maistua hänelle.

– Viihdyn siinä ottelu ottelulta enemmän, aiemmin keskellä muun muassa Nuorissa Leijonissa pelannut Aho kommentoi Washington-voiton jälkeen.

Aho iski viime kaudella 65 tehopistettä, Teräväinen 64. Kaksikolta odotetaan vähintään samanlaisia lukemia alkavalla kaudella. Teräväinen on luottavainen kauden alla. 

– Minusta tuntuu, että meidän välinen kemia löytyy heti kun astumme jäälle. Etsimme toisiamme kaukalossa. Pystymme molemmat luistelemaan hyvin, varsinkin hän. Hän on melkoisen nopea, Teräväinen letkautti.

– Voittaminen on kivaa. On hyvä nähdä, mitä saamme aikaa hyviä joukkueita vastaan. Me taistelemme kovasti ja teemme paljon töitä. Se on avain, Teräväinen summasi.

Carolina avaa kautensa ensi viikon torstaina kotiottelulla New York Islandersia vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat