Teuvo Teräväiselle vapauttava unelmamaali, Miro Heiskasen liike Sebastian Ahoa vastaan häikäisi – "Tuo on jotain, mitä vain Miro tekee"

Teuvo Teräväinen onnistui ensi kertaa maalinteossa kuluvalla NHL-kaudella, kun hyökkääjän edustama Carolina Hurricanes haki 4-3-vierasvoiton rangaistuslaukauskisan jälkeen Dallas Starsista Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä. Myös Starsin Miro Heiskanen sai tunnustusta.  

Teräväinen, joka oli tammikuun lopussa sivussa joukkueensa toiminnasta koronakaranteenin takia, iski Carolinalle upean 2-1-osuman toisen erän lopussa Martin Necasin poikkisyötöstä. 

26-vuotias Teräväinen ehti pelata kahdeksan ottelua ilman osumia. Nyt hänen tehosaldonsa yhdeksästä pelistä on 1+2. 

– Haluamme saada "Turbon" takaisin iskuun, ja se (maali) oli vain ajan kysymys. Hän joutui aiemmin koronatauolle, ja nyt hän yrittää saada ajoituksen ja tuntuman kuntoon, seuratoveri Jordan Martinook totesi Teräväisestä The News & Observerin mukaan

Ottelu venyi jatkoajalle ja lopulta rangaistuslaukauskisaan, kun Joe Pavelski iski 3-3-tasoituksen vain 40 sekuntia ennen päätössummeria. Maalia edelsi Stars-puolustaja Miro Heiskasen huikea puolustussuoritus, kun hän katkaisi katsomatta Sebastian Ahon poikkisyöttöyrityksen. 

– Hän heilautti mailansa syöttölinjalle. Tuo on jotain, mitä vain Miro tekee. Sen jälkeen pääsimme vastahyökkäykseen, ja se laukaus oli mieletön, Stars-pakki John Klingberg kehui NHL:n verkkosivuilla

Dallasille tappio oli viides peräkkäin, ja se on hävinnyt kaikki kauden neljä otteluaan Carolinalle. Hurricanes on voittanut 12 ottelustaan yhdeksän.  

Lue myös:

    Uusimmat