"Se tuli selväksi myös tässä ottelussa" – Teuvo Teräväiselle ylistystä huiman paluun jälkeen

Teuvo Teräväinen on toipunut loukkaantumisestaan hyvään pelivireeseen Carolinan NHL-joukkueessa. Teräväinen on pelannut päävammasta toivuttuaan viisi peliä, joissa hän on tehnyt kolme ja syöttänyt kolme maalia.

Pääkuvan videolla Teuvo Teräväisen ja Sebastian Ahon tehosuorituksia keskiviikon vastaisen yön NHL-kierrokselta. 

Tiistain liigakierroksella Teräväinen oli isossa roolissa, kun Carolina kukisti Raleighissa Chicagon maalein 6–3. Hän viimeisteli kotijoukkueen 4–2-maalin ja hankki sitä ennen kaksi syöttöpistettä järjestelemällä Andrei Svetshnikovin maalipaikat.

– Tuntuu ihan hyvältä. Meillä on runkosarjassa vielä pari peliä, ja ne ovat minulle tärkeitä, jotta pääsen peliin kiinni ja saan tuntuman kiekkoon. Kaikki on nyt hyvin, luulisin, Teräväinen kertoi NHL:n nettisivuilla.

Teräväinen järjesti syötöllään Svetshnikovin läpiajoon. Maalinsa Teräväinen ampui parhaasta laukaisusektorista aloituspisteiden välistä ja tarkasti Collin Delian vartioiman maalin vasempaan nurkkaan.

Kokonaisuudesta tuli valmentajan kehut.

– On selvää, että Teräväinen tekee pelaajista ympärillään parempia. Se tuli selväksi myös tässä ottelussa, päävalmentaja Rod Brind'Amour kiitteli.

– Hän on iso osa pelissämme ja onnistui tänään hienosti.

Lue myös:

    Uusimmat