Teuvo Teräväinen kunnostautui taas isojen osumien miehenä – "Turbon maali käynnisti pelimme uudelleen"

Carolina Hurricanes pidensi NHL-kauttaan ainakin yhdellä ottelulla, kun se voitti hallitsevan mestarin Washington Capitalsin 5–2 ja tasoitti ottelusarjan 3–3:een.

Teuvo Teräväinen iski Sebastian Ahon syötöstä 2–2-tasoitusmaalin toisen erän alussa.

Aho nappasi kiekon maalin takaa ja syötti Teräväiselle, joka ampui kiekon yläkulmaan. Edellisessä Carolinan kotiottelussa Teräväinen teki voitto-osuman. 

–  Turbon maali oli iso. Se käynnisti meidän pelimme uudelleen ja innosti yleisön taas mukaan, Jordan Staal kehui Teräväisen tasoitusta.

Carolina ratkaisi pelin viemällä päätöserän maalein 3–0. Ratkaisevan 3–2-osuman laukoi Staal, joka survoi irtokiekon sisään maalin suulta ja riehaannutti kotiyleisön.

–  Toivoin tekeväni maalin ja samaa yrittivät kaikki muutkin. Olin onnekas, kun tein sen. Kaikki olivat osana pelissä, Staal kommentoi NHL:n verkkosivuilla.

Seitsemäs ottelu pelataan Washingtonissa. Tähän asti ottelusarjan kaikki voitot ovat menneet kotijoukkueelle, ja kuudennen pelin jälkeen Aho kiitteli Carolinan kotiyleisöä tuesta.

–  On mahtavaa pelata täällä kotiyleisömme edessä. Se on uskomatonta, Aho sanoi.

Hurricanesin viimeisen osuman laukoi Dougie Hamilton tyhjiin.

–  Sanoin ottelusarjan alusta lähtien, että jos he aikovat pudottaa meidät, emme aio tehdä siitä heille helppoa, sanoi Carolinan kapteeni Justin Williams

Lue myös:

    Uusimmat