Sebastian Aho leimasi jo kellokortin: Osui kahdesti NHL:n mestarisuosikkia vastaan – kommentoi tuoretta kapteenistoa: "Hän ansaitsi sen"

Sebastian Aho jatkosopimukseen Carolinan kanssa 1:26
Videolla Tulosruudun juttu Sebastian Ahon jatkosopimuksesta.

Carolina Hurricanesin hyökkääjä Sebastian Aho onnistui jääkiekon NHL:n harjoitusottelussa Washingtonia vastaan maalinteossa kahdesti. Vierasjoukkue Capitals voitti ottelun 4–3.

Aho teki avauserässä joukkueensa 1–0-maalin. Joukkueen kolmannen osuman hän viimeisteli kolmannen erän puolivälissä. Carolinan Erik Haula sai ottelusta yhden syöttöpisteen.

Minnesotan pitkäaikainen hyökkääjä Mikko Koivu teki ensimmäisessä erässä kotijoukkueen 1–0-maalin Winnipegiä vastaan. Winnipeg voitti jatkoajalle venyneen harjoitusottelun 5–4.

Winnipegin tulokaspuolustaja Ville Heinola syötti yhden joukkueensa maaleista.

– On aina hienoa tehdä maaleja. Toivottavasti saan niiden kautta lisää itseluottamusta. Tämä oli harjoituskauden viimeinen ottelu, joten molemmat joukkueet halusivat pelata sen tosissaan, Aho sanoi ottelun jälkeen seuran verkkosivujen mukaan.

Hurricanes julkaisi sunnuntaina tulevan kauden kapteeniston. C-kirjainta kantaa rinnassaan Jordan Staal ja varakapteeneina toimivat Jordan Martinook ja Jaccob Slavin. Aholla ei ollut valinnasta nokan koputtamista.

– Hän (Staal) ansaitsi sen. Mahtava johtaja, olen hänen puolestaan iloinen, Aho jatkoi.