Ruma huitaisu suomalaispelaajaan ja suihkukomennus räikeästä eleestä – Aleksandr Ovetshkin selitti pillastumistaan

Washington Capiltalsin tähtihyökkääjä Aleksandr Ovetshkin turhautui kuudennessa pudotuspeliottelussa Carolina Hurricanesia vastaan. Hurricanes venytti sarjan seitsemänteen otteluun 5-2-kotivoitolla

Ottelussa yhden maalin tehnyt Ovetshkin ajettiin pelin lopussa suihkuun, kun hän ensin huitaisi mailallaan Carolinan Saku Mäenalasta reiden alueelle ja protestoi tämän jälkeen tuomareille taputtamalla heidän tekemälleen jäähytuomiolle.

Seurauksena oli kymmenen minuutin käytösrangaistus ja komennus suihkuun. Ovetshkin urputti vielä lisää matkallaan ulos kaukalosta.

Capitals-kapteenilta kysyttiin tilanteesta ottelun jälkeen. 

– En halua olla paha äijä tai mitään sellaista, mutta se ei ollut hauskaa, Ovetshkin kommentoi.

Video tilanteesta alla. 

Avautumisen taustalla oli myös aiemmin pelissä sattunut tilanne, jossa Ovetshkin luuli tehneensä 3-3-tasoituksen, mutta tuomarit hylkäsivät sen maalivahdin estämisenä.

– Näin kiekon. Hän (Carolinan maalivahti Petr Mrazek) ei saanut sitä kontrolliin, eikä nähnyt sitä. En tiedä, mitä tuomari näki, enkä tiedä hänen selitystään. Outo tilanne, mutta se on ok. Se on ohi, menemme eteenpäin. Ei asialle voi enää mitään, venäläinen summasi.

Teuvo Teräväinen teki Carolinan 2-2-tasoituksen toisessa erässä Sebastian Ahon syötöstä. Sarjan seitsemäs ja ratkaiseva ottelu pelataan Washingtonissa Suomen aikaa torstain vastaisena yönä. 

Lue myös:

    Uusimmat