Teinityttö saapui koulun tanssiaisiin miljoonien kristallien koristamalla Rolls-Roycella: "Haluaisin nähdä hänen häänsä"

Rolls-Roycen upeimpia custom-luomuksia vuodelta 2018 2:00
Tässä Rolls-Roycen upeimpia custom-luomuksia vuodelta 2018.

Ishan, 16, perhe käytti hänen tanssiaisiinsa paljon rahaa ja aikaa, kertoo muun muassa Mirror-lehti. Teinitytön äveriäs tanssiaisilta jakaa mielipiteitä: menikö perheen panostus överiksi? 

Toisinaan kaikkein uskomattomimmatkin haaveet käyvät toteen. Isha Sanah Akhtar oli aina haaveillut saapuvansa vielä jonain päivänä kouluun niin, että kaikkien päät kääntyvät.

Niin myös tapahtui – ja millä tavalla! Ishan eno Amar Akbar kyyditsi tytön hotellilta koulun tanssiaisiin upealla valkoisella Rolls-Roycella. Tytön saapuminen oli sädehtivä – suorastaan häikäisevä, sillä auto oli kauttaaltaan päällystetty miljoonilla kristalleilla.

Kadehdittavan upean autokyydin jälkeen teinityttö asteli koulurakennukseen punaista mattoa pitkin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Enoni on ollut minulle isähahmo pienestä pitäen. Hän halusi tehdä jotain spesiaalia minua ja koulun tanssiaisia varten ja antoi minulle upean kyydin kouluun, Isha kertoo SWNS-uutissivustolle.

Fox Newsin mukaan auton vuokraaminen vartin ajaksi maksaa 625 dollaria, mikä tekee 2 500 dollaria tunnilta.

Tanssiaisille tuli kova hintalappu – myös kuvausryhmä paikalla

Tytön tanssiaisille tuli hintaa jo pelkän autokyydin puolesta, vaan ei siinä vielä kaikki. Ishalla oli yllään upea harmaan ja sinisen eri sävyissä hulmuava mekko, joka maksoi yli 320 dollaria.

Lisäksi teinityttö oli palkannut itselleen kuvausryhmän, joka seurasi hänen tärkeää päiväänsä aamusta iltaan.

Viimeistelty meikki ja kokonaisuuteen loistavasti istuva kampaus oli taas hänen äitinsä käsialaa.

– Tanssiaispäivä oli uskomaton. Auto ja kaikki, mitä minua varten oli tehty, saivat minut kyyneliin. Haluan kiittää kaikkia, jotka auttoivat minua saamaan niin upea tanssiaisillan, Isha kehuu vuolaana.

Somessa käy kiivas keskustelu: Panostiko perhe liikaa?

Ishan tanssiaisillan hintalappu ei ollut kaikkein halvimmasta päästä. Kristalleilla koristeltu auto, hotellivaraus ja kuvausryhmä saivatkin aikaan kiivasta keskustelua Facebookissa.

– Tyttäreni mekko maksoi murto-osan hänen mekkonsa hinnasta, hänen ystävä laittoi hänen hiuksensa ja mieheni kyyditsi hänet tyylikkäällä autolla. Raha ei saa sinua näyttämään paremmalta tai tee sinusta tärkeämpää, muista se.

– Itsehän saavuin tanssiaisiin tavallisella bussilla Rocksportin paidassa ja farkuissa. Silti minulla oli kerrassaan upea ilta, eräs kommentoi.

– Jos nämä olivat vain hänen koulunsa tanssiaiset, haluaisin nähdä hänen häänsä, toinen pohti huvittuneena.

Vaikka moni pitikin Ishan tanssiaisvalmisteluja övereinä ja turhamaisina, kommentoijien joukosta löytyi myös niitä, jotka olivat iloisia teinitytön puolesta.

– Reilu peli, jos sinulla on varaa, mikäs siinä.

– Hän näyttää tyrmäävältä! Haluaisin tehdä tyttärelleni aivan saman, jos vain voisin. Täällä on todella katkeria ihmisiä, eräs kiteytti.

Mitä mieltä sinä olet? Oliko Ishan tanssiaisiin käytetty aika ja vaiva turhamaista?


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

LUE MYÖS: 

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Fox News, Mirror, YouTube

Lue myös:

    Uusimmat