Teinin hulvaton tempaus – jättimäinen penis toivotti Donald Trumpin tervetulleeksi Britanniaan

Trump saapui Lontooseen 0:47
Donald Trump saapui Lontooseen tänään maanantaina aamulla.

Donald Trumpia odotti nurmikenttään kuvioituja terveisiä presidentin laskeutuessa valtiovierailulle Britanniaan: muun muassa jääkarhu ja jättimäinen penis.

Brittiläinen Ollie Nancarrow, 18, käytti viikonloppunsa eri tavalla kuin valtaosa ikätovereistaan, uutisoi brittimedia The Independent.

Nancarrow'n perheen tilukset sijaitsevat Hatfield Heathin kylän lähellä Britannian pääkaupunki Lontoon koillispuolella.

Lähellä kylää sijaitsee myös yksi Lontoon päälentokentistä, Stanstedin lentokenttä, johon Britanniaan valtiovierailulle saapunutta Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia kuljettanut Air Force One -lentokone laskeutui maanantaina aamulla.

Trumpia vastustava Nancarrow muotoili ruohonleikkurilla isoon nurmikenttään sanat "Oi Trump", vapaasti suomennettuna "Hei Trump".

Katso kuva alla tai Twitterissä.

Teini oli kuvioinut nurmikenttiin tekstin "Climate change is real", suomeksi "Ilmastonmuutos on täyttä totta".

Nancarrow kuvioi nurmikkoon myös jättimäisen jääkarhun sekä valtavan peniksen.

– Donald Trump ja hänen ilmastonmuutoskielteisyytensä eivät ole tervetulleita ja haluan, että hän tietää sen, kun hän laskeutuu Stanstedin kentälle, 18-vuotias nuori kommentoi.

Donald Trumpin valtiovierailu Britanniassa kestää kolme päivää.

Trump tapasi maanantaina päivällä kuningatar Elisabetin ja muita kuninkaallisia Buckinghamin palatsissa. USA:n presidentti tapaa muita brittiläisiä päättäjiä maanantaina illalla virallisella illallisella.

Monet brittipoliitikot oppositiojohtaja Jeremy Corbynin ja Trumpia "1900-luvun fasisteihin" verranneen Lontoon pormestari Sadiq Khanin johdolla boikotoivat tilaisuutta.

Tuhansien ihmisten odotetaan osallistuvan Trumpin vastaiseen mielenosoitukseen Lontoon keskustassa Trafalgar Square -aukiolla tiistaina.

Donald Trump on presidentin virkaan astuttuaan kieltänyt ja vähätellyt ilmastonmuutoksen uhkia.

Viime viikolla porua herätti se, kun Valkoinen talo ohjeisti isoa USA:n hallituksen virastoa lopettamaan ilmastonmuutoksen pitkän ajan vaikutusten tutkimisen.

Lue myös:

    Uusimmat