Mainos

Teini julkaisi suloisen kuvan: Ikimuistoinen perhetapahtuma vakavan diagnoosin jälkeen

Aviomiehen koskettava teko on hyvä esimerkki rakkaudesta, joka voittaa kaikki esteet. 

Teini-ikäinen Christin Koch julkaisi muutama päivä sitten Twitterissä uskomattoman kuvan vanhemmistaan. Kuva ja sen taustalta löytyvä tarina saavat kenen tahansa silmäkulmat kostumaan.

"Tämä on todellista rakkautta" 

Koch kertoo, että hänen äidilleen Loralle oli aiemmin tänä vuonna diagnosoitu rintasyöpä, jonka oli todettu vaativan leikkausta. Leikkaus suoritettiin helmikuun lopulla, ja äiti on nyt toipumassa kotona.

Päivityksessään tytär kertoo, että hänen äitinsä voi nyt hyvin, ja hän on säilyttänyt positiivisen asenteen rankasta kokemuksesta huolimatta.

Kochin isä Jim ja hänen äitinsä Lora ovat olleet naimisissa 26 vuotta, mutta maanantaiyönä isä halusi muistuttaa vaimoaan rakkaudestaan. Joten Jim, joka haluaa aina tehdä vaimonsa onnelliseksi, kosi Loraa uudelleen muistuttaakseen vaimoaan siitä, että hän pysyy tämän rinnalla aina, niin hyvinä kuin huonoina aikoina, läpi sairauden ja parantumisen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Äiti oli todella iloinen ja hän alkaa itkeä joka kerta katsoessaan sormusta, se oli ihastuttavaa, Koch kertoo tapahtuneesta.

Aivan uutta sormusta äiti ei saanut, sillä uuteen sormukseen oli upotettu timantteja vanhasta, pieneksi jääneestä sormuksesta – mikä tekee siitä aivan ainutlaatuisen.

– Sen jälkeen kun hän oli antanut sormuksen ja lähtenyt huoneesta, äitini sanoi minulle: ”Tämä on todellista rakkautta. Hän rakastaa minua huolimatta siitä, miltä näytän. Tunnen oloni nyt epäviehettäväksi enkä voi uskoa, että ansaitsin jotain niin kaunista”.

Lähde: EliteDaily

***

0:54

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.