Teemu Selänne katsoo kadehtien oman lapsuudenkaupunkinsa ylpeyttä – "Täysin valmis sapluuna Liigaan"

Teemu Selänne sanoo näkemyksensä SM-liigan avaamiseen – puhuu myös Jokerien ja Kiekko-Espoon projekteista 5:41
Teemu Selänne sanoo näkemyksensä SM-liigan avaamiseen – puhuu myös Jokerien ja Kiekko-Espoon projekteista

Jokerien tilannetta tuskaileva Teemu Selänne jakaa kehuja lapsuutensa ja nuoruutensa kotikaupungin Espoon suuntaan. 

Samalla kun Jokerien uusi tuleminen Suomen kiekkokartalle epäonnistuneen KHL-seikkailun jälkeen näyttää ainakin tällä hetkellä takkuavan pahasti, Helsingin kupeessa Tapiolassa valmistellaan seuraa maan ylimpään jääkiekkosarjaan.

Kiekko-Espoon junioriperheeseen nykyisin kuuluvassa Espoon Palloseurassa oman kiekkotaipaleensa aikanaan aloittanut Teemu Selänne myöntää katsovansa ihailevasti oman lapsuudenkaupunkinsa ylpeyden kehitystä.

Espoo Bluesin ja Espoo Unitedin raunioilta 2018 uudelleen ponnistanut Kiekko-Espoo dominoi tällä hetkellä Mestistä ja valmistautuu kulisseissa samaan aikaan syksyn liigalisenssihakemusta varten.

– Se mitä minä tiedän, Kiekko-Espoo on tehnyt aivan uskomattoman hyvän duunin, lähtenyt Suomi-sarjasta Mestikseen, ja nyt se on ihan ylivoimainen Mestiksessä, Selänne kehuu MTV Urheilun haastattelussa Rovaniemellä.

Kiekko-Espoon urheilujohtajan Kim Hirschovitsin ja kumppanien projekti on tehnyt Selänteeseen vaikutuksen.

– Mä ymmärsin, että Espoolla on ihan täysin valmis sapluuna Liigaan. Se on tehnyt monta vuotta tärkeätä ja hyvää työtä ja rakentanut sen ihan kunnolla, Selänne huomauttaa.

Katso Mestiksen RoKi–Peliitat-ottelussa vierailleen Teemu Selänteen haastattelu kokonaisuudessaan artikkelin pääkuvan videolta.

Kiekko-Espoo johtaa Mestiksen runkosarjaa 17 pisteen turvin ja on ilmoittanut tavoittelevansa paikkaa SM-liigassa kaudesta 2024–2025 lähtien.

Lue myös:

    Uusimmat