Jokerien käänteet hämmentävät – Teemu Selänne valmis hätiin

Nauravan Narrin Jokerit-projekti kariutui aiemmin – Teemu Selänne: "Tarvittaessa löytyy sama ryhmä, joka sen pystyy tekemään" 1:54
Katso MTV Urheilun haastattelu: Teemu Selänne olisi edelleen ryhmittymänsä kanssa valmis tekemään Jokerien paluuta.

Teemu Selänne kertoo MTV Urheilulle, että hänen ryhmittymänsä olisi yhä valmis toteuttamaan Jokerien uutta tulemista. Kiekkolegenda koki Naurava Narri Oy:n kanssa viime vuonna "kovan pettymyksen".

Käänteet Jokerien vaiheilla ovat jatkuneet sittemmin epämääräisinä ja hämmentävinä. Jääkiekkoliiton hallituksen oli määrä käsitellä paluuta miesten edustuskiekkoon puuhanneen Team Jokerit Oy:n sarjapaikkahakemusta Mestikseen tammikuussa, mutta  se jätettiin käsittelemättä Jokerien pyynnöstä.

Jokerien halutessa pelata Mestistä ensi kaudella sen on jätettävä lisenssihakemus 31. maaliskuuta ja sitä ennen sen on jo saatava liittohallituksen myöntämä sarjapaikka.

"Tarvittaessa löytyy vielä sama ryhmä"

Selänne kiteyttää sanoillaan varmasti monien suomalaisten tuntemukset Jokerien tuoreesta projektista.

– Ei se ole hirveän hyvältä näyttänyt, mutta toivotaan parasta, kiekkolegenda sanoi perjantai-iltana Rovaniemellä.

– Totta kai me kaikki haluaisimme sydämestämme, että Jokerit saisi uuden hienon alun, seuran entinen pelaaja lausui.

Nauravan Narrin ilo päättyi viime vuonna, kun sillä oli Selänteen mukaan "hieno paketti" kasassa.

– Se (Jokerien paluun toteuttaminen) ei vain meille tullut ikävä kyllä. Se oli meille kyllä kova yllätys ja pettymys.

Jokerien seuraavista vaiheista on vallinneessa hämäryyden tilassa vaikea sanoa yhtään mitään. Sikäli kuin vielä mahdollisuus tulisi, Selänne ilmaisee olevansa porukkansa kanssa valmis apuun.

– Tarvittaessa löytyy vielä tämä sama ryhmä, joka sen pystyy tekemäänkin, mutta se ei ole meidän käsissämme. Mennään tilanteen mukaan ja toivotaan parasta.

– Kyllä tällä uudella organisaatiolla, ketä siinä onkaan takana, on paljon hommia. Mutta yritetään pysyä positiivisena ja toivotaan niille parasta.

– Kyllä Suomessa olisi Jokereille iso jalansija.

Teemu Selänne sanoo näkemyksensä SM-liigan avaamiseen – puhuu myös Jokerien ja Kiekko-Espoon projekteista 5:41
Katso tästä Teemu Selänteen koko haastattelu. Legenda puhuu muun muassa poikansa Eetun pelaamisesta Mestiksessä, kertoo, miten hän avaisi SM-liigan ja mitä hän ajattelee Kiekko-Espoosta liigakandidaattina.

Lue myös:

    Uusimmat