Teemu Pukin vaihtokomennuksen taustalla Norwichin huoli: ”Toivottavasti kyse ei ole pahasta”

Keskiviikkona Englannin Valioliigan kotiottelussa 1-1-tasapeliin Crystal Palacea vastaan jäänyt Norwich City joutui ottamaan tähtihyökkääjänsä Teemu Pukin vaihtoon suomalaista kohdanneen takareisivaivan takia.

Norwichilla oli tilaisuutensa viedä täysi pistepotti Carrow Roadilla, mutta paikoista huolimatta keltaiset eivät onnistuneet iskemään toista maalia ennen kuin Crystal Palace tuli tasoihin vain viisi minuuttia ennen täyttä aikaa.

Hetkeä aiemmin manageri Daniel Farke oli jo ottanut maalitykkinsä Teemu Pukin pois kentältä. Valmentajan mukaan kyse ei ollut mistään hetken mielijohteesta. Taustalla oli Pukilta tullut signaali ja jo lauantaina edessä oleva FA Cupin kolmannen kierroksen ottelu Prestonia vastaan.

– Minun piti vaihtaa Teemu Pukki pois, koska hän tunsi jotain takareidessään, joten emme halunneet ottaa mitään riskiä cupin suhteen, Farke perusteli Norwichin nettisivuilla.

– Toivottavasti kyse ei ole Teemun kohdalla mistään pahasta. Meidän täytyy odottaa lääkärien ja fysioterapeuttien lausuntoa, mutta vielä on liian aikaista sanoa siitä mitään, Farke jatkoi.

Uudenvuodenpäivän ottelu Valioliigan viimeisenä olevalle Norwichille jo kahdeksan peräkkäin ilman voittoa. Myös otteluruuhka on ollut kova, sillä kamppailu oli joukkueelle jo neljäs kymmeneen päivään.

– Tarvitsemme ihmeen säilyäksemme Valioliigassa, joten kierrätämme hiukan pelaajia, mutta haluamme päästä cupissa seuraavalle kierrokselle, joten pelaamme vahvalla kokoonpanolla, Farke kommentoi.

Norwichin ero putoamisviivan yläpuolelle Aston Villaan on venynyt jo seitsemään pisteeseen.

Lue myös:

    Uusimmat