Teemu Pukin penkittänyt manageri myönsi Norwichin toivottoman tilanteen: "Se oli viimeinen mahdollisuutemme"

Suomalaishyökkääjä Teemu Pukin edustaman Norwich Cityn tilanne näyttää tukalalta, eikä seuran saksalaismanageri Daniel Farke yrittänyt enää luoda uskoa omiinsa.

Valioliigan jumboseura hävisi lauantaina Brightonille kotonaan 0–1, eikä nousu kuiville vesille näytä enää mahdolliselta viisi kierrosta ennen kauden päättymistä.

– Se oli enemmän tai vähemmän viimeinen mahdollisuutemme nousta takaisin taisteluun, ja olemme pettyneitä, Farke myönsi BBC:n mukaan.

Esityksessä Brightonia vastaan ei Farken mukaan ollut varsinaisesti mitään suurta vikaa.

– Tarina ottelussa oli kuin koko kaudeltamme, emme löytäneet terävää kulmaa (hyökkäyksiimme) ja sitten teimme ison virheen, Farke totesi viitaten Brightonin 25. minuutilla tulleeseen voitto-osumaan.

Norwich Cityn kuntopuntari on ollut synkkä koronavirustauon jälkeen.

– Muutaman viime tappion jälkeen meillä ei oikein ole oikeutta antaa taisteluun kehottavia viestejä tai väittää mitään epärealistista. Emme ole naiiveja, meidän on näytettävä ylpeytemme, Farke totesi.

Farke perusteli BBC:n haastattelussa, miksi joukkueen parhaat maalintekijät Todd Cantwell ja Teemu Pukki aloittivat ottelun penkiltä. Molemmat kyllä otettiin kentälle vaihdosta.

– Luotan kyllä pelaajiini niin kuin Todd Cantwelliin, mutta kun katsoo viimeistä 11 ottelua, häneltä ei ole tullut maaleja tai syöttöjä.

– Sama koskee Teemu Pukkia. Hän on tietenkin loistava pelaaja ja loistava hyökkääjä, mutta kun vastustaja makaa alhaalla, meidän on painittava. Otteluita tulee paljon ja nopeaan tahtiin, ja molemmat vaikuttivat hieman väsyneiltä (edellisessä ottelussa) Arsenalia vastaan.

Norwich City kohtaa seuraavassa ottelussaan sarjassa neljänneksi viimeisenä olevan Watfordin tiistaina.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja