Teemu Pukista tipahti loistouutisia

Jalkapalloilija Teemu Pukki on täydessä pelikunnossa, kun suomalaishyökkääjän seura Norwich suuntaa kohti Englannin Valioliigan joulun otteluruuhkaa. Pukki loukkasi varpaansa viime lauantain ottelussa Leicesteriä vastaan. Varpaan pelättiin jopa murtuneen, mutta Pukin ja Norwichin onneksi varvas oli vain turvonnut ruhjeen takia.

–  Teemu on pelikunnossa, mikä on hyvä uutinen. Mitään ei ollut murtunut, kyse oli vain kivuliaasta mustelmasta, Norwichin päävalmentaja Daniel Farke sanoi lauantain Wolverhampton-ottelua edeltävässä tiedotustilaisuudessa.

Farke suitsutti medialle taas maalijyvän löytäneen Pukin virettä. Pukki on viimeistellyt tällä kaudella jo yhdeksän maalia.

–  Tiedän, mihin Teemu pystyy ja kuinka paljon potentiaalia hänellä on. Hän on todistanut tasonsa jo pitkän aikaa, joten olen iloinen, että hän pystyy suorittamaan tällä tasolla viikosta toiseen, Farke sanoi.

Norwich on Valioliigassa toiseksi viimeisenä. Ennen vuodenvaihdetta Norwich kohtaa vielä Wolverhamptonin lisäksi Aston Villan ja Tottenhamin.

Lue myös:

    Uusimmat