Missä kunnioitus, José Mourinho? – "Olin törkeä idiootille"

Tottenhamin manageri José Mourinho ei osoittanut kunnioituksen merkkejä kommentoidessaan Southamptonia vastaan tekemäänsä vakoilutemppua.

Mourinho hiipi Valioliiga-ottelun toisella jaksolla Southamptonin vaihtopenkin luokse, kun vastustajan valmennus piirsi taktiikoita. Portugalilainen muitta mutkitta käytti tilanteen hyödykseen vakoiluun.

Mourinholle ojennettiin tapauksesta keltainen kortti.

– Ansaitsin keltaisen kortin, koska olin törkeä – mutta olin törkeä idiootille, Mourinho sanoi BT Sportille.

Mourinhon mukaan hänen ja "jätkän" välillä oli "pahaa silmää". Mourinho viittasi tällä ilmeisimmin Southamptonin valmennukseen.

Mourinhon vakoilusta ei ollut Tottenhamille apua, sillä Southampton vei voiton Danny Ingsin avausjaksolla iskemällä maalilla 1–0. Tottenhamin tähtihyökkääjä Harry Kane lisäksi loukkaantui toisella jaksolla.