Ei se pääty millään: Norwichilta vietiin voitto viime minuuteilla, Teemu Pukin tilanne kuivui kasaan

Norwich oli lähellä päättää voitottoman putkensa jalkapallon Englannin Valioliigassa, mutta Crystal Palace nousi loppuminuuteilla 1–1-tasapeliin.

Norwichin avaukseen palannut 21-vuotias Todd Cantwell tälläsi isännät johtoon jo neljännellä peliminuutilla. Emiliano Buendia tarjoili syötön paitsion rajamailla kärkkyneelle nuorelle miehelle Palace-puolustuksen kautta.

85. minuutilla Palace kampesi kuitenkin tasoihin, kun Connor Wickham tuikkasi pallon lähietäisyydeltä uuniin Wilfried Zahan syötöstä. Tilanne tarkistettiin videoilta, mutta Wickham ei ollut paitsiossa.

Palace-puolustus sai pidettyä Teemu Pukin pihdeissään. Aivan avausjakson lopussa Pukki lähti vaarallisesti pystyjuoksuun, mutta tilanne kuivui lopulta kasaan, kun Palace-puolustaja James Tomkins ennätti blokkaamaan suomalaiskärjen kudin.

Norwich on pelannut nyt kahdeksan voitotonta ottelua peräjälkeen. Edellisen kerran joukkue juhli voittoa 23. marraskuuta, jolloin se kukisti Evertonin vieraissa 2–0. Kahdeksasta perättäisestä voitottomasta pelistään Norwich oli hävinnyt neljä.

Norwich jatkaa sarjajumbona. Se on viiden pisteen päässä Watfordista, joka on viimeistä edellisellä sijalla 19:ntenä.

Palace majailee Valioliigan keskikastissa.