Mainos

"Täytin nokkamukin maidolla ja tarjosin sitä koiralle" – hulvattomimmat asiat, joita äidit ovat unenpuutteessa tehneet

Buzzfeed-sivusto kyseli lukijoiltaan hauskimmat tapahtumat, joita unenpuutteesta kärsiville äideille on tapahtunut.

Pienten lasten vanhemmat eivät todellakaan saa nukuttua täysiä unia. Unenpuutteesta johtuen saattavat asiat välillä luisua omasta hallinnasta. Lue hauskimmat tarinat!

"Kävelin autolleni ja laitoin poikani istuimeen kiinni, ennen kuin tajusin, ettei minulla ollut housuja jalassa."

"Olin niin väsynyt, että unohdin poikamme nimen. Viittilöin (vauva)monitoria päin ja kysyin aviomieheltäni: "Miten sillä mikä-sen-nimi-nyt-olikaan menee?""

"Nousin keskellä yötä mennäkseni vessaan ja yllätyin, kun olo tuntui lämpimältä ja märältä. Kävi ilmi, että olin niin väsynyt, että pissasin sohvalle vessan sijaan. Olin kirjaimellisesti laskenut housuni alas, istunut sohvalle ja alkanut pissiä kuin olisin vessassa."

"Yritin avata kotini etuovea painamalla autonavaimieni lukitusnappia."

"Tartuin aviomieheni haaroväliin – KOVAA –, kun hän oli kääntymässä, koska luulin, että se oli vauva, joka oli putoamassa sängystä."

"Heräsin vauvan itkuun ja aloin keinutella käsivarsiani. Oliko vauva käsivarsillani? Ei, se oli kissa, joka katsoi minua kuin olisin hullu."

"Kun vauva heräsi keskellä yötä itkemään, menin avaamaan oven, koska luulin, että joku soitti ovikelloa."

"Viikkasin korillisen likaisia pyykkejä."

"Ensimmäisen kuukauteni aikana uutena äitinä tekstasin aviomiehelleni (joka oli sängyssä vierelläni) kysyäkseni, missä hän oli."

"Täytin nokkamukin maidolla ja tarjosin sitä koiralle. Kun se ei ottanut sitä, ärsyynnyin ja sanoi: "No? Tässä sitä olisi!" Kesti kokonaiset viisi sekuntia tajuta, ettei hän ollut 2-vuotiaani.""

"Eräänä yönä tajusin, että koko perhe oli huoneessa kanssani, mutta kukaan ei pidellyt vauvaa. Paniikissa huusin: "Missä vauva on?!" Aviomieheni katsoi suoraan minua ja sanoi: "Ööh, kulta, imetät häntä.""

"Imetin vanhinta lastani olohuoneessa pelkissä rintaliiveissä ja olohousuissa. Ovelle koputettiin, joten menin avaamaan rinta vielä esillä. Lähetti oli kauhuissaan ja katseli muualle. En edes ymmärtänyt, mitä olin tehnyt, ennen kuin tunteja myöhemmin."

"Pitkän yön jälkeen minun piti käydä apteekissa. Seisoin punaisissa valoissa iäisyydeltä tuntuvan ajan – vannon jopa, että auto tööttäsi minulle –, kunnes tajusin, ettei se ollut punainen valo. Se oli stop-merkki."

"Vanhimpani ei ollut edes kahta vuotta, kun sain toisen lapseni. Ensimmäinen viikko meni sumussa. Eräänä yönä heräsin ruokkimaan vauvaa ja kuulin kuorsausta, kun kävelin keittiön ohi. Kävi ilmi, että olin unohtanut ottaa vanhemman lapseni syöttötuolista ja hän oli nukahtanut, käyttäen spagettia tyynynään."

"Olin vihdoin käymässä nukkumaan, joten pyyhin meikit ja otin korvakorut pois. Olin kuitenkin niin unenpuutteessa, että laitoin likaisen meikkipyyhkeen korulaatikkooni ja heitin pois korvakoruni."

"Eräänä iltana viikkojen ja viikkojen jälkeen ilman unta, uskoin tosissani, että vauva itki, koska aviomieheni oli ottanut siltä rahat pois. Aviomieheni johdatti minut takaisin sänkyyn ja nauroimme asialle seuraavana päivänä."

"Tein kahvia ilman kahvipuruja. Vasta toisella kulauksella tajusin juovani kuumaa vettä."

"Kävelin suoraan aviomieheni luo ja laitoin poikamme tutin hänen suuhunsa."

Miksi äitiä pitää totella? Suomalaislapset kertovat videolla:

Lähde: Buzzfeed

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.