Vanhemmat kiinni itse teossa! Noloimmat asiat, joita lapset ovat vahingossa todistaneet

Someecards-sivusto kokosi Reddit-keskusteluista tarinoita noloista tarinoista, joissa lapsi on joutunut todistamaan asioita, joita yhdenkään lapsen ei tulisi todistaa.

Näitä asioita yhdenkään lapsen ei pitäisi joutua kokemaan – vai mitä olet mieltä?

"Vaimoni ja minä peuhailimme ja annoin hänelle suuseksiä käyttäen samalla lelua (sellaista, joka kääntyilee ja surisee, hyvin kovalla) häneen. Koska olemme vastuullisia aikuisia, oletin lukinneeni huoneemme oven laitettuani lapset nukkumaan. Joka tapauksessa, hän oli vaipunut nautintoonsa, lähellä orgasmia ja minulla oli pää haudattuna hänen reisiensä väliin, alaston takapuoleni ilmassa, joten kumpikaan meistä ei tietenkään kuullut oven avautuvan tai 7-vuotiaan poikamme vaeltaneen huoneesemme, ennen kuin hän sanoi: "Äiti? Aah.. Oho, mm..." Yritimme nopeasti peittää itsemme, kun hän laittoi kädet kasvojensa päälle yrittäen poistaa mielestään näkemänsä kamalat asiat, joita tein hänen äidilleen, paitsi että hän jätti sormensa raolleen ja laittoi kädet lähemmäs otsaansa, vartalo jäätyneenä paikoilleen kauhusta. Minä aloin nauraa, suurimmaksi osaksi nolostumisen ja hänen toimimattoman piiloutumisyrityksensä vuoksi. Vaimoni vei hänet huoneeseensa ja jutteli hänelle tiedustellen, oliko tällä mitään kysymyksiä. Ainoa asia, jonka hän keksi kysyä, oli: "Tarkoittaako tämä, että saan toisen siskon?""
Mdavis7108

"Yllätin isäni masturboimasta pornoa katsellen kissa sylissään. Isä, ei."
radiumcandy

"Ilmeisesti kolmevuotiaani heräsi eräs ilta ilman, että aviomieheni tai minä tiesimme. Harrastimme intohimoisen kuumaa ja eroottista seksiä, ja hän katsoi ovelta ääntäkään päästämättä. Te, joilla on kolmevuotiaita tiedätte, että se on vaikuttavaa. Mutta tämä muuttuu paremmaksi... Hän katsoo meitä ja hiipii sitten takaisin huoneeseensa, sulkee oven ja menee nukkumaan. Se on jotain sellaista, mitä hän ei ole koskaan tehnyt.

Seuraavana aamuna olemme syömässä aamupalaa yhdessä ja hän sanoo ihan yhtäkkiä: "Äiti, miksi isä tanssi takapuolellasi viime yönä?" Olin kirjaimellisesti tukehtua kahviini ja sanoin: "MISTÄ sinä puhut?" ja sitten hän jatkoi kertomalla, kuinka oli herännyt yöllä ja nähnyt isin tanssimassa pepullani ja alkoi sitten pyöritellä vartaloaan keittiössä näyttääkseen, kuinka hän oli tanssinut. Aviomieheni ei pystynyt nostamaan päätään nolostuksesta ja jätti minut vastaamaan hänen kysymykseensä. Ainoa asia, jonka keksin sanoa, oli, että meillä oli tanssikilpailu ja oli kuumaa. Ja sitten hän pyysi meitä pitämään taas kisan.

Edit: Niille ei-vanhemmille, jotka kyselevät, miksi valehtelin hänelle ja sanovat, että hämmennän häntä. Olkaa kilttejä ja ymmärtäkää, että seksin selittäminen kolmevuotiaalle on sopimatonta ja liki mahdotonta.  Heillä ei yksinkertaisesti ole kykyä ymmärtää jotain sellaista. Juuri tänä aamuna hän ja minä keskustelimme tunnin siitä, miksei hän voi laittaa prinsessapukua kouluun. En todellakaan edes yritä selittää hänelle seksiä. Hänellä on tärkeämpiäkin asioita opeteltavanaan tässä iässä."
ashmgee

"Yllätin vanhempani harrastamasta seksiä keittiötasolla kahtena päivänä peräkkäin. Toisena päivänä minusta jo tuntui kuin he haluaisivat minun näkevän sen. Tämä oli collegen alkua edeltävänä kesänä."
evanhimself

"Isäni ja minä menimme Meksikoon, kun olin noin 13–14-vuotias, pienelle isä–poika-reissulle. Eräänä päivänä olimme uima-altaalla, kun muutaman tunnin jälkeen isäni sanoi menevänsä huoneeseen päiväunille. Hienoa. Hengailen altaalla ja näytän paljon coolimmalta ilman isääni. Noin 30 minuutin jälkeen kuitenkin tylsistyin niin kovasti, että päätin mennä häiritsemään häntä, jotta tekisimme jotain.

Huono ajoitus minun puoleltani.

Kävelen huoneeseen ja löydän isäni täysin alasti vyötärön alapuolelta, leikittelemässä hänen nyt löysällä peniksellään vaipumassa masturbaation jälkeiseen uneen. Katseemme kohtasivat. Se meni vähän oudoksi. Käännyin samantien 180 astetta ja kävelin kylpyhuoneeseen yrittäen käsitellä sitä, mitä olin juuri todistanut. Se oli turhaa. En koskaan pysty käsittelemään sitä. Emme ole koskaan puhuneet siitä."
VolsDeep

Lähde: Someecards

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja