Nanna paljastaa, miten After Eight -suklaita voi tehdä helposti itse kotona: "Aivan kuin oikeita, jopa parempia"

aFTER EIGHT (1 of 1)-7
Kaikki aitini reseptit

Huomio After Eight -suklaan fanit! Kaikki äitini reseptit -ruokabloggaaja, MTV:n Makujen aamu -ohjelmastakin tuttu Nanna Rintala vinkkaa tällä kertaa, miten kotona voi tehdä helposti suosikkisuklaata itse.

Videolla: Testaa myös joulun hittireseptiä, suklaalevytaloa!

Rakastatko minttuista After Eight -täytesuklaata? Siinä tapauksessa sinun kannattaa kokeilla ruokabloggaaja Nanna Rintalan helppoa reseptiä. Suosikkisuklaata voi nimittäin tehdä myös kotona itse, eikä se ole ollenkaan vaikeaa. 

Aiemmin Nanna on vinkannut MTV:lle muun muassa täydellisten mokkapalojen reseptin

– After Eight -suklaasta tuli niin hurmaavan makuista, aivan kuin niitä oikeita silkkipaperitaskuihin pujotettuja, tutun tummanvihreässä, pitkulaisessa laatikossa hienossa järjestyksessä odottavia suklaaherkkuja. Rohkenisin jopa sanoa, että parempia, Nanna kirjoittaa Kaikki äitini reseptit -blogissaan.

Kotitekoisten After Eight -suklaiden valmistus on Nanna mukaan nopeaa ja helppoa. Suklaita tulee säilyttää jääkaapissa kostumuksensa vuoksi, joten herkkulahjaksi nämä eivät välttämättä sovellu. Nanna suosittelee itse tehtyjä suklaita sen sijaan illallisen päätteeksi tarjoiltavaksi.

–Takaan, että pöytään nostettua After Eight -pakettia enemmän ihastuksen huokailuja saa tarjotillinen näitä rustiikin näköisiä, mutta niin suussa sulavia makeisia.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!