Täydelliset naiset -näyttelijä sai puolisonsa kanssa tähdet Walk of Famelle

Täydelliset naiset -tähti Felicity Huffman ja aviopuoliso William H. Macy saivat omat tähtensä Hollywoodin Walk of Famelle.

Oma tähti Walk of Famella on yksi suurimmista kunnianosoituksista Hollywoodissa. Felicity Huffmanilla, 49, oli mahdollisuus jakaa juhlansa, kun hän ja aviomies, näyttelijä William H. Macy, 61, saivat omat tähtensä kuuluisaan katuun yhtaikaa.

Yhteisseremonia on harvinainen tilaisuus, eikä pari malttanut hillitä innostustaan poseeratessaan tähtensä kanssa. Huffmanin hetkeä todistamassa olivat myös Täydelliset naiset -sarjasta tutut kollegat Marcia Cross, 49, ja Vanessa Williams, 48. Williams näytti olevan iloinen todistaessaan työkaverinsa saavan saman kunnianosoituksen kuin hän itse. Cross ei ole vielä saanut tätä kunniaa.

Vaikka Huffman tähdittääkin supersuosittua sarjaa – jonka kahdeksas ja viimeinen kausi on parhaillaan menossa – hänen roolinsa elokuvassa Transamerica toi ehdokkuuden kunnianosoituksesta. Hän näytteli transseksuaalia naista vuoden 2005 elokuvassa, joka toi hänelle parhaan naisnäyttelijän Golden Globen ja Oscar-ehdokkuuden samassa kategoriassa.

Macy vastaanotti kunnian automyyjän tulkinnastaan vuoden 1996 rikoskomediassa Fargo, josta mies oli myös Oscar-ehdokkaana parhaasta sivuroolista.

Parin tyttäret, Sophie, 11, ja Georgia, 9, olivat mukana tilaisuudessa juhlistamassa vanhempiensa tärkeää hetkeä.

Lue lisää:

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja