Tauolla ollut Maija Vilkkumaa: Teen jälleen biisejä

Musiikista ja keikkailusta taukoa pitänyt Maija Vilkkumaa on jälleen alkanut kirjoittaa biisejä. Jotain tulee ulos jossain vaiheessa, laulajatar vakuuttaa.

Kaksi vuotta sitten äitiyslomalle jäänyt muusikko Maija Vilkkumaa julkaisi syksyllä esikoisromaaninsa Nainen katolla.

Nyt myös musiikkipuolella on alkanut tapahtua pitkän tauon jälkeen.

– Olen ruvennut taas tekemään biisejä. Hommat ovat ideoita hakevassa, inspiraationalisessa vaiheessa, Vilkkumaa paljastaa.

Aikatauluista muusikko ei kuitenkaan vielä osaa antaa tarkempaa osviittaa.

– Olen aina hyvin varovainen aikataulujen suhteen, sillä on todella vaikea sanoa, missä vaiheessa jotain valmista tulee ulos. Mutta kyllä varmasti jossain vaiheessa jotain tulee.

– Olen nyt menossa mukaan yhteen proggikseen, jonka kanssa keikkaillaan jo ensi vuonna. Omilla soolokeikoilla minut nähdään ehkä 2014–2015, laulajatar arvioi.

Vilkkumaan kahden vuoden tauko musiikin parista on kulunut kirjan kirjoittamisen lisäksi lapsiperheen arkea pyörittäessä.

– Aika on mennyt hyvin pitkälti lasten kanssa kotona. Lisäksi on tullut tehtyä asioita, joille ei keikkaillessa jää aikaa, kuten nähtyä kavereita ja käytyä teatterissa. Keikkaelämään kuuluu se, että kun muut juhlivat, olet itse töissä. Silloin tulee laiminlyötyä niitä kavereita, jotka eivät kuulu bändiin, artisti tietää.

Lue myös:

    Uusimmat