Tästä syystä prinssi Harry suojelee Meghania – taustalla lapsuuden trauma

1:30
Herttuatar Meghanin raskaudesta tiedotettiin lokakuussa.

Prinssi Harry on suojelevainen Meghania kohtaan, sillä ei halua tälle äitinsä prinsessa Dianan kohtaloa.

Marraskuussa uutisoitiin prinssi Harryn ja herttuatar Meghaninmuuttavan pois Kensingtonin palatsista prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen luota. Ilmoitus käynnisti oitis huhut, joiden mukaan parien välit olisivat viilenneet. Kuninkaallisen kirjeenvaihtaja Emily Andrewsin mukaan tilanne on kuitenkin monimutkaisempi.

Andrewsin mukaan yksi muuton syistä on Harryn halu suojella vaimoaan ja perhettään paparazzeilta. Hän kertoo saaneensa tietoa, joka saattaa selittää Harryn suojelevan käytöksen.

– Mielestäni Harrysta tuntuu, ettei hän kyennyt suojelemaan äitiään, joten hän tekee kaikkensa suojellakseen vaimoaan. Se on hänen tapansa hyvittää, lähde hovin sisältä paljastaa.

Harryn äiti prinsessa Dianakuoli auto-onnettomuudessa vuonna 1997. Auton kuljettaja ajoi kolarin yrittäessään karistaa autoa jahtaavia paparazzeja. Prinssit Harry ja William ovat puhuneet avoimesti siitä, kuinka tuhoisa vaikutus paparazzeilla oli heidän perheeseensä.

Adrewsin lähteen mukaan Harry ei hyväksy minkäänlaista Meghaniin kohdistuvaa kritiikkiä. Hän on myös puolustanut vaimoaan kiivaasti silloin, kun hänen perheensä on epäillyt parin suhdetta.

– Harry todella rakastaa Meghania, lähde sanoo.

Ensimmäistä lastaan odottavat Harry ja Meghan muuttavat Windsorin linnan mailla sijaitsevaan Frogmore Cottageen. Lapsen on määrä syntyä keväällä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja