Prinssi Charlesilla on erikoinen lempinimi herttuatar Meghanille: "Hän todella kunnioittaa Meghania"

Prinssi Charlesin kerrotaan arvostavan Meghania.

Herttuatar Meghan on ollut virallisesti osana kuninkaallista perhettä reilun vuoden ajan. Sinä aikana hän on saanut työntekijöiltään useita lempinimiä, jotka eivät ole erityisen mairittelevia.

Meghania ja prinssi Harrya  on kutsuttu Frendit-sarjaan viittaavilla nimillä Monica ja Chandler näyttelijä Courteney Coxin kontrolloivan maineen vuoksi. Myös Meghania pidetään yleisesti dominoivana ja pomottavana, kun taas prinssi Harry tuntuu taipuvan vaimonsa tahtoon asiassa kuin asiassa.

Keväällä kerrottiin, että Kensingtonin palatsin henkilökunta kutsuu kunnianhimoisuudestaan tunnettua herttuatarta nimellä Me-Gain eli ”hyötyjä”. Aiemmin Meghania on nimitetty esimerkiksi hankalaksi herttuattareksi.

Kuninkaallinen kirjeenvaihtaja Russell Meyersin mukaan Meghan on nyt saanut uuden, hieman mairittelevamman lempinimen appiukoltaan prinssi Charlesilta. Charles on kutsunut häntä nimellä ”volframi” (englanniksi tungsten), joka tarkoittaa kovaa ja tiheää metallia.

– Se on hieman outo, mutta luulen, että Charles todella kunnioittaa Meghania. Hän ajattelee, että Meghan on pärjännyt hyvin. Charles on menneisyydessään saanut oman osansa huonosta julkisuudesta ja hänellä on ollut paljon kriisejä elämässään, joten luulen, että hän yrittää auttaa Meghania hankaluuksissa, joita kuninkaalliseen perheeseen liittyessään kohtaa, Meyers analysoi.

Viitteitä Meghanin ja Charlesin lämpimistä väleistä on nähty aiemminkin. Kun Meghan ja prinssi Harry menivät naimisiin, Charles saattoi morsiamen alttarille, sillä Meghanin isä ei saapunut paikalle.

Kuninkaallinen kirjeenvaihtaja Rebecca English on myöhemmin paljastanut nähneensä Charlesin virka-asunnolla kehystetyn valokuvan kyseisestä hetkestä.

– Se oli hyvin liikuttavaa ja todistaa, kuinka paljon hetki merkitsi hänelle, English kertoi.

Lähde: Express

Lue myös:

    Uusimmat