Tästä syystä Iholla-sarja puhuttelee suomalaisia!

Iholla-sarja on avannut suomalaisille oven viiden rohkean naisen elämään. Marketta, Sanni, Venla Johanna ja Claudia ovat käsitelleet tänä talvena sarjassa teemoja, joista suomalaiset äänestivät mielenkiintoisimmat.

Iholla-sarja on herättänyt paljon keskustelua ja moni suomalainen samaistuu viiteen rohkeaan naiseen, jotka ovat ottaneet videokameran osaksi elämäänsä puolen vuoden ajaksi. AVAn kyselyssä 1499 suomalaista kertoi, mikä Iholla-sarjassa käsitellyistä teemoista puhuttelee vahvimmin.

Peräti 41 prosenttia kyselyyn vastanneista kertoi pitävänsä rakkauden etsimistä Iholla-sarjan tämän kauden mielenkiintoisimpana teemana. Sarjassa etenkin Johanna ja Venla ovat käsitelleet paljon tunteita, joita rakkauden kaipuu heissä herättää.

Vastaajista 21 prosenttia kertoi pitävänsä tärkeimpänä teemana kamppailua menneisyyden kanssa. Lestadiolaisuuden taakseen jättänyt Sanni on kerrannut sarjassa paljon menneisyyttään. Myös yksinhuoltajan arkea elävän Claudian elämä on tietyiltä osin kamppailua menneisyyden kanssa – ja sen hyväksymistä.

Noin 21 prosenttia kyselyyn vastanneista vastasi, että itsenäistyminen ja aikuistuminen ovat olleet tänä vuonna mielenkiintoisimpia teemoja Iholla-sarjassa. Marketta muutti sarjan alkaessa pois kotoa.

Yksinhuoltajan arki kiinnostaa erityisen paljon 10 prosenttia vastaajista. Claudian arki suurperheen yksinhuoltajana on herättänyt paljon kiinnostusta.

Yhtymäkohdat omaan elämään kiinnostavat suomalaisia

"Rakkauden etsiminen. Sen löytyminen tuntuu olevan harvoin yli kolmekymppisenä liian helppoa."

"Rakkauden etsiminen siksi, että itse olen sen jo löytänyt, ja en siis enää pääse tai joudu seikkailemaan suhteiden kanssa!"

"Menneisyyden kanssa kamppailussa tiivistyy usein paljon. Se johtaa monesti aikuistumiseen, ehkä rakkauteen tai jopa yksinhuoltajuuteenkin. Yleensäkin ihmisen kasvuprosessin seuraaminen on kiehtovaa."

"Kiinnostavinta sarjassa on itsenäistyminen, koska puoli vuotta sitten muutin pois kotoa täysin vieraaseen kaupunkiin opiskelemaan haaveilemaani alaa. Alan vihdoin ja viimein löytää omia tapojani selvitä arjessa ja muodostaa elämästäni just sellaisen kuin haluankin. Rakastan uutta omaa elämääni! Olen itsenäinen myös siinä mielessä, ettei minulla ole seurustelukumppania. Sekin tuo ihanaa vapautta ja mielestäni on tärkeää oppia elämään ensin yksin. Onneksi ihanat ystävät ja myös perheeni ovat tukena tässä uudessa elämänvaiheessani!"

"Yksinhuoltajan arki, itse olen vastaavassa tilanteessa ja minulla on samat ongelmat. Mielestäni olisi hyvä, että puhuttaisiin enemmän yksinhuoltajuuden raskaudesta, miten vaikeata on olla sekä isä että äiti samaan aikaan ja miten olla tukena lapsille, jotka isä on hylännyt uuden elämän tai rakkauden takia."

Kyselyyn vastasi 1499 suomalaista.

Tykkää Iholla-sarjasta Facebookissa!

IHOLLA nähdään AVA-kanavalla maanantaista torstaihin klo 22.

AVA / Heli Kuitunen

Kuva: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja