Tosi-tv-tähti Niko Saarinen avautuu isyyshaaveista ja sinkkuudesta: "Toivon, että lapsi tulee"

Niko Saarinen avautuu kauneustoimenpiteistään 8:17
Niko Saarinen avautuu kauneustoimenpiteistään.

Tosi-tv-tähti Niko Saarinen haaveilee parisuhteesta ja isyydestä.

Mediakasvona tunnettu tosi-tv-tähti Niko Saarinen elää tällä hetkellä hektistä sinkkuelämää. Viisi vuotta sinkkuna ollut tähti toivoisi löytävänsä rinnalleen kumppanin, jonka kanssa jakaa arkea.

– Etsin maailman normaaleinta puolisoa. Haluaisin rauhoittua ja viettää viikonloppuja yhdessä. Normaalia elämää ja arkea. Uskon ja toivon, että törmään johonkin ratikassa ja siitä lähtee lempi leiskumaan.

32-vuotias Saarinen unelmoi myös isyydestä. Mies on käynyt sateenkaariperheille tarkoitetun psykologin kanssa aiheesta keskusteluja.

– Haluaisin lapsia. En haluaisi kuitenkaan yksinhuoltajaisäksi. Olen ottanut asiasta paljon selvää. Sitten kun alan seurustelemaan, niin toivon, että lapsi tulee, hän kuvailee.

Aktiivisiesti eri sosiaalisen median kanavilla näkyvä Saarinen, avautuu elämästään seuraajilleen. Persoonallinen mies uskookin julkisuuden vaikuttavan hänen sinkkuuteen.

– Jengin on todella vaikea lähestyä minua. Monilla ihmisillä on voimakkaat ennakkoluulot minusta. Olen tapaillut miehiä, mutta ne jotenkin pelkäävät, että jos alat minun kanssani, olet automaattisesti osa minun somea. Se säikäyttää ihmisiä.

"Voisin melkein siihenkin jo lähteä mukaan"

Saariselle tarjottiin aikoinaan myös omaa tosi-tv-ohjelmaa, josta voisi löytää rakkauden.

– Kieltäydyin siitä silloin, mutta nyt alan olemaan niin epätoivoinen, että voisin melkein siihenkin jo lähteä mukaan.

Saarinen aloitti viime vuonna elämäntaparemontin.

– Laihdutin viime vuonna kahdessa kuukaudessa 10 kiloa. Silloin tein elämäntaparemontin. Se meni mönkään, mutta nyt kun kevät tulee, niin lähden lenkille.

Tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa suosittu vaikuttaja työstää uutta podcast-sarjaansa, sekä suunnittelee fantasiakirjan kirjoittamista.

MTV Uutiset Livessä ja Studio-sarjassa on tänään teemana ulkonäkö. Studiossa kuulemme Sara Chafakin ajatuksia kauneudesta ja Ulrika Björkstamin tarinan siitä, kun kasvot palavat lentokoneonnettomuudessa. Myös Pekka Mattila ja Suvi Pitkänen pohtivat ulkonäön merkitystä.

Studio MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa tiistaisin kello 21

Lue myös:

    Uusimmat