Tässäkö menestyvän rakkauselämän salaisuus? Äitisi voi pian suositella seuralaisia Tinderissä

Tinderiin voi pian kutsua avuksi vaikkapa äitinsä.

Tinder ottaa käyttöön suositteluominaisuuden, jossa rakkauselämänsä voi "ulkoistaa" lähimmäisilleen. Insiderin mukaan Tinderiin voi pian kutsua vaikkapa äitinsä, joka sitten etsii ja ehdottaa sopivia kumppaniehdokkaita.

Tinder: Isoäiti voi auttaa kumppanin etsimisessä

Tinder itse kuvasi tiedotteessaan Tinder Matchmaker -ominaisuutta eräänlaiseksi henkilökohtaiseksi rakkauden enkeliksi, joka antaa sekä parhaiden kavereiden että isoäitien sekaantua käyttäjän rakkauselämään. 

Ehdottelu käynnistyy, kun käyttäjä kutsuu läheisenä sovellukseen. Läheisiä saa kutsua mukaan 15 kappaletta vuorokaudessa. Kutsun voi lähettää, vaikka kutsuttu ei itse olisi Tinderissä. 

Ystävä voi kutsuun vastattuaan katsella deittiprofiileja ja ehdottaa niitä sopiviksi kumppaniehdokkaiksi. Ehdottelua saa jatkaa vuorokauden, minkä jälkeen kutsu raukeaa. Tämän jälkeen käyttäjä katsoo ehdotukset. 

Äiti ei saa "swaippailla"

Päätöksiä läheiset eivät saa käyttäjän puolesta tehdä. Äidit eivät siis pääse pyyhkimään vasemmalle ja oikealle mielensä mukaan.

– Vuosikausia sinkut ovat pyytäneet ystäviään löytämään seuraavan osuman Tinderistä. Nyt teemme tästä todella helppoa Tinder Matchmakerilla, deittisovelluksen markkinointipuolen Melissa Hobley vakuuttaa.

Ominaisuus otetaan käyttöön asteittain kaikille käyttäjille. Toistaiseksi se on käytössä valikoiduilla alueilla, kuten Yhdysvalloissa, Australiassa, Japanissa ja Isossa- Britanniassa.

Katso myös: Lauri käytti nettideittipalveluita 10 vuotta – mitä "Tinder-kulttuuri" tekee parinvalinnalle?

Lauri käytti nettideittipalveluita 10 vuotta – mitä"Tinder-kulttuuri"tekee parinvalinnalle? 1:53
Onko nettideittailu Sen Oikean etsimistä vai pinnallista bisnestä? 

Lähteet: Tinder, Insider

Lue myös:

    Uusimmat