Tässä tulee "kaljudeittailu"! Harvahiuksisille kehitettiin oma deittisovellus: "Siellä päälaet ja persoonallisuudet loistavat"

Neljä naista lopetti hiusten pesemisen – tällainen oli lopputulos 1:12
Neljä naista lopetti hiusten pesemisen sampoolla. Video näyttää, miltä hius näyttää yhden, kahden tai neljän viikon pesemättömyyden jälkeen!

Kaljut ihmiset ovat saaneet oman deittipalvelun, jonka perusti itsekin kalju mies.

Sanotaan, että rakkaus on sokea. Silti erilaisia deittisovelluksia on markkinoilla pilvin pimein – David Minns loi deittisovelluksen ihmisille, jotka haluavat kumppanin 20 vuoden ikäerolla, minkä lisäksi hän loi sovellukset myös miehille, joilla on joko hyvin pieni tai hyvin iso penis

Nyt kaljut ihmiset liittyvät joukkoon, kertoo Fox News: David on nimittäin julkaissut heillekin oman palvelunsa, Bald Dating, suom "kaljudeittailu".

Perustaja itsekin on kalju 

Palvelun perustajaon, kyllä, itsekin kalju.

– Se, ettei minulla ole melkein lainkaan tukkaa, ei häiritse minua lainkaan, mitä nyt palelen vähän talvella, ja palan auringossa kesällä. Joillekin miehille se kuitenkin voi olla oikea ongelma, David kuvailee tiedotteessa.

Netti-ilmiö innosti koodaamaan palvelun

David kertoo törmänneensä netissä "hatfishingiksi" kutsuttuun ilmiöön: siinä miehet käyttävät hattua, englanniksi "hat", peittääkseen harvenevat hiuksensa tai pakenevan hiusrajat. Ilmiö innosti Davidia kehittämään oman palvelun.

– Kaljudeittailu, siellä päälaet ja persoonallisuudet loistavat, mies veistelee.

Kuva ei ole pakollinen, "swaippailua" ei ole tarjolla

Palveluun ei ole pako ladata itsestään kuvaa, mutta kuvan saa käyttöehtojen mukaan rajata "haluamallaan tavalla". Alastonkuvia ei kuitenkaan sallita. Tarjolla on tykkäilynappi, mutta swaippailua ei tarvita. Palvelussa lähetetyt viestit tuhoutuvat itsekseen 30 päivässä.

Kaljuille treffikumppaneille lienee jonkin verran kysyntää, sillä palvelu keräsi jo parissa päivässä tuhat käyttäjää.

Lue myös:

    Uusimmat