Tässä ovat Petolliset-sarjan kisaajat

The Traitors -sarjan Suomi-version kisaajat on julkaistu.

Christoffer Strandberg isännöi uutta Petolliset-sarjaa. Sarjassa 18 tunnettua kilpailijaa suorittavat yhtenä joukkona tehtäviä ja keräävät hopeaharkkoja voittopottiin.

Kilpailijat on jaettu Uskollisiin ja Petollisiin, mutta katsojien lisäksi vain kukin kilpailija yksin tietää, kumpaan leiriin hän kuuluu. 

Kilpakumppanin uskollisuutta tai petollisuutta he voivat vain arvailla, ja vain toiset heistä voivat voittaa pelin ja 25 000 euroa.

Kilpailijat kokoontuvat iltaisin pyöreän pöydän ääreen ja Uskolliset yrittävät päästä Petollisten jäljille. Uskolliset voivat voittaa pelin vain siten, että onnistuvat karkottamaan pelin kaikki Petolliset. Pyöreässä pöydässä kilpailijat äänestävät, kuka heistä karkotetaan. 

Viimeisen pyöreän pöydän ääressä selviää, saivatko Uskolliset karkotettua kaikki Petolliset vai onnistuivatko Petolliset voittamaan.

Mukana kilpailussa ovat Elina Gustafsson, Hanad "Dosdela" Hassan, Heikki Sorsa, Jade Nyström, Janne Porkka, Juhana Helmenkalastaja, Jukka Tammi, Juuso "Herbalisti" Karikuusi, Karoliina Tuominen, Marita Taavitsainen, Mert Otsamo, Mikael Jungner, Pertti "Nipa" Neumann, Raija Pelli, Sara Chafak, Sita Salminen, Tia-Maria "Tinze" Sokka sekä Vera Miettinen

Petolliset alkaa Nelosella ja Ruudussa torstaina 7.9. 

Lue myös:

    Uusimmat