Tässä on mahdollisesti nopein, mutta taatusti typerin kikka saada varastettu auto takaisin

LAPD jahtasi kuusipyöräistä Fordia Los Angelesissa 0:45
Video kuin GTA-pelistä! Poliisi jahtasi vaahtokarkkipäisen DJ:n 350 000 dollarin kuusipyöräistä Fordia läpi Los Angelesin.

Poliisi pidätti yhdysvaltalaispariskunnan sen jälkeen, kun he käyttivät todella kyseenalaista temppua varastetun autonsa löytymisen nopeuttamiseksi.

37-vuotias mies ja 40-vuotias nainen pidätettiin Phoenixissa hieman sen jälkeen, kun heidän autonsa varastettiin kauppareissun aikana.

Vaikka pariskunnan auto ihan oikeasti vietiinkin toisen, pitkäkyntisemmän pariskunnan toimesta, ei asianomistajienkaan ratkaisua voi sen suuremmin kehua.

Autovarkaudesta poliisille soittanut pariskunta nimittäin pisti vähän värikynää mukaan tarinaansa ja väitti virkavallalle, että autossa oli heidän 1,5-vuotias lapsensa ja että kyseessä oli tavanomaisen autovarkauden sijaan lapsen kidnappaus.

Viranomaiset reagoivat vakavaan ilmoitukseen kaikella käytössään olevalla voimalla aina poliisihelikopteria myöten. Intensiiviseksi ja väsymättömäksi kuvailtu operaatio tuotti tulosta, sillä varastettu auto löytyi muutamassa tunnissa.

Mutta kuten olettaa saattaa, ei autossa ollut jälkeäkään pienestä lapsesta. Poliisilla oli suhteellisen helppo tehtävä laskea yhteen yksi plus yksi ja tulla johtopäätökseen, että tarina kidnapatusta lapsesta oli ihan sitä itseään, ja huolestuneita vanhempia esittäneen pariskunnan tarkoituksena oli vain ja ainoastaan nopeuttaa autonsa etsintöjä.

Poliisin julkaisemissa valokuvissa näkyy sekä varastettu auto että varkaudesta epäilty kaksikko.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Uusimmat