Mainos

Tässä on LG:n huima puhelinarsenaali MWC-tapahtumassa

Korealainen LG Electronics esittelee Barcelonan MWC-mobiiliteknologiamessuilla melkoisen määrän uutuuspuhelimia. Kaikkiaan esittelyssä on kuusi uutuusluuria.

LG:n mobiilitoiminnan toimitusjohtaja Jong-seok Park uhkuu itsevarmuutta messujen alkaessa:

- LG nostaa kalliin hintaluokan älypuhelimet kokonaan uudelle tasolle tänä vuonna. Niissä yhdistyy vahva suorituskyky, ennennäkemätön näyttöjen laatu ja kehittynyt design, kehuu Park.

LG Optimus Vu:

Optimus Vu -puhelimen kerrotaan tarjoavan tabletmaisen kokemuksen älypuhelimen kuorissa. Laitteessa on 1.5GHz kaksiydinsuoritin ja 32Gt:n sisäinen muisti.Laitteen erikoisuutena on kookas viiden tuuman näyttö, jossa on kännykäksi erikoinen 4:3 kuvasuhde.

LG Optimus 4X HD

Optimus 4X HD on LG:n ensimmäinen neliydinprosessoria käyttävä älypuhelin. Yhtiö kehuu, että neliydinprosessori antaa kännykälle PC:n kaltaisen suorituskyvyn. Laite käyttää Android 4.0 Ice Cream Sandwich -käyttöjärjestelmää.

True HD IPS technologian luvataan tarjoavan teräväpiirtoisen käyttökokemuksen.

Myös laitteen peliominaisuuksien kerrotaan olevan konsolipelien tasoa.

LG Optimus 3D Max

LG Optimus 3D Max -kännykässä on panostettu kolmiulotteisen teknologian käyttöön.

Laitteen käyttäjät voivat muuttaa mm. Google Earthin ja Google Mapsin 3D-muotoon puhelimessa olevan 3D-muuntimen avulla. Puhelimessa on käytössä 3D-painike, jonka avulla on helppo vaihtaa 2D-näkymästä 3D-käyttöön ja päin vastoin. Kolmiulotteisten kuvien katsomiseen puhelimen näytöltä ei tarvita erillisiä 3D-laseja.

Optimus 3D Maxissa on 1.2GHz kaksiydinprosessori, NFC-tuki, 4.3-tuumainen 3D WVGA -näyttö ja viiden megapikselin dual-lens - 3D-kamera. Puhelimen käyttöjärjestelmänä on Android 2.3 Gingerbread.

L-Style -mallisto

LG:n L-Style mallistossa on keskitytty kännyköiden designiin. MWC 2012 -tapahtumassa LG paljastaa L-Style-mallistonsa kolme uutuuspuhelinta. Nämä ovat: LG Optimus L3 (3,2-tuumainen näyttö), LG Optimus L5 (4-tuumainen näyttö) ja LG Optimus L7 (4,3-tuumainen näyttö).

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.