Tarjoilija näki lapsen olevan mustelmilla – keksi ovelan keinon saada vanhemmat nalkkiin

Tarjoilijana työskentelevä Jordan näki vanhempien kohtelevan kaltoin pientä lastaan, joka oli jo valmiiksi mustelmilla. 

Jordan Cooper, 21, työskentelee tarjoilijana Olive Garden -ravintolassa Yhdysvaltain Kentuckyssa. Kun hän oli töissä maaliskuun toisena päivänä, ravintolaan tulleet vanhemmat ja heidän kaksi lastaan kiinnittivät Jordanin ja hänen työkaveriensa huomion. Tapauksesta kertoo muun muassa WPSD Local 6 -sivusto.

Toinen lapsista, tyttö, näytti olevan 1-vuotias. Jordanin mukaan hän oli mustelmien peitossa. 

Lisäksi nainen näki, että vanhemmat kohtelivat lastaan julmasti.

– Mies pakkosyötti häntä ja piteli häntä hänen paidastaan kiinni, Jordan kirjoitti Facebook-julkaisuun, joka on sittemmin poistettu.

Jordanin mukaan mies vei lapsen vessaan, kun pienokainen itki. Hänen mielestään mies käyttäytyi hyvin aggressiivisesti.

Otti salaa kuvan perheestä

Jordan keksi keinon saada vanhemmat nalkkiin. Lehtitietojen mukaan Jordan teeskenteli ottavansa kuvan erään toisen pöydän seurueesta, mutta ottikin salaa kuvan niin, että pariskunta lapsineen näkyi taustalla.

Jordan oli ottanut kuvan asiakkaan puhelimella ja pyysi, että asiakas lähettäisi kuvat hänelle.

Vanhemmat ja lapsi poistuivat pian tämän jälkeen. Jordan otti ylös heidän autonsa rekisterinumeron ja julkaisi sen Facebookissa ja soitti hätänumeroon.

Eräs Jordanin Facebook-kavereista on töissä hätäkeskuksessa. Hän selvitti miehen henkilöllisyyden ja myöhemmin myös tyttöystävä tunnistettiin.

Poliisi pidätti pariskunnan. 36-vuotias Jessica Woodworth ja 33-vuotias Mark Lee Pierce saivat syytteet törkeästä lapsen hyväksikäytöstä ja heitteillejätöstä. Lapset huostaanotettiin.

Ei kaipaa kiitosta

Jordan on saanut paljon kiitosta teostaan. Hän ei kuitenkaan halua saada kiitosta sellaisesta, minkä hän toivoisi kaikkien tekevän vastaavanlaisessa tilanteessa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ihmisinä meidän tehtävämme on suojella pieniä lapsia, hän toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat