Teiniäiti löytyi yllättäen kuolleena vauvansa viereltä – lapsi selvisi kahden päivän koettelemuksesta hengissä

Courtney Newlands, 19, menehtyi äkillisesti kotonaan. Courtneyn pieni poikavauva selvisi menehtyneen äitinsä rinnalla hengissä kaksi päivää.

Kun Lorraine ei kuullut tyttärestään mitään muutamaan päivään, hän alkoi uskoa, että jokin on vialla: perhe oli tavallisesti läheinen ja jutteli päivittäin.

Valitettavasti Lorraine oli oikeassa. Hänen tyttärensä Courtney Newlands, 19, menehtyi äkillisesti. Brittinainen löydettiin vasta kahden päivän kuluttua.

"He sanoivat, että hän oli siellä kaksi päivää"

– Sanoin (toiselle) tyttärelleni, että soittaa poliisin ja hän sanoi, että oli jo asunnolla eikä kukaan avannut ovea, eikä hän kuullut vauvaa. Silloin sanoin: "Soita vain poliisille. Jokin on selvästi vialla", Lorraine muistelee.

Hänkin meni Courtneyn asunnolle. Paikalla olivat jo poliisi ja ambulanssi, eikä Lorrainea päästetty sisään.

– He sanoivat, että hän oli siellä kaksi päivää, eikä kukaan tiennyt.

Lapsi selvisi kaksi päivää yksinään

Courtney löytyi sohvalta. Hänen viisikuinen poikansa Declan löytyi hänen viereltään. Lapsi oli järkyttävästä tilanteesta huolimatta selvinnyt hengissä kaksi päivää.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Poliisi vaihtoi lapsen vaipan ja ruokki hänet; sitten Declan vietiin sairaalaan tutkittavaksi. Hän kärsi nestehukasta, mutta oli muuten kunnossa.

"Jos olisi mennyt vielä yksi päivä..."

Perheelle Courtneyn kuolema oli hirveä järkytys. Hänellä oli diabetes, joka diagnosoitiin jo lapsena. Kun Lorraine puhui tyttärelleen viimeistä kertaa, tämä valitti hieman huonoa oloa ja oli ollut flunssassa.

– Luulen, että se vaikuttaa meihin enemmän, koska emme oikeastaan tiedä, mitä tapahtui. Ajattelemme, että jos olisi mennyt vielä yksi päivä, olisiko Declan enää täällä, Lorraine sanoo.

– Poika itki yhtenä päivänä ja näytin hänelle videon Courtneystä, ja poika vain tuijotti puhelinta. Hän lakkasi heti itkemästä. Aiomme näyttää niitä jatkossakin, koska sitten lapsesta tuntuu, että hän on edelleen täällä.

Courtneyn kuolinsyyn selvittäminen jatkuu. Testituloksia saadaan kuitenkin vasta viikkojen kuluttua.

Lue myös:

    Uusimmat