Pikkupoika veti popcornin vahingossa väärään kurkkuun – sai vakavan keuhkokuumeen

2:02
Poista tukos kurkusta – opettele Heimlicin ote!

Kun taaperoikäinen poika Nash yskähti popcornia syötyään, perhe oletti, että kaikki on hyvin. Oikeasti lapsi olikin vetänyt popcorninpalan keuhkoihinsa. 

Amerikkalainen äiti varoittaa muita vanhempia popcornin vaaroista. Nicole Johnson Goddardin pieni poika veti popcornin väärään kurkkuun vakavin seurauksin, kertoo The Epoch Times.

Lapsi vain yski hetken

Nicolen mukaan perhe vietti lauantaita katsoen elokuvaa ja syöden popcornia, mikä on heille täysin tavanomainen tapa. Perheen taaperoikäinen poika Nash yski elokuvan aikana hetken, mutta mikään ei vaikuttanut olevan vialla.

– Emme nähneet minkään tulevan ulos, joten oletimme, että hän nielaisi. Hän vaikutti olevan täysin kunnossa ja jatkoi elokuvan katsomista. Huomasimme vain, että episodin jälkeen hänelle kehittyi yskä, Nicole muisteli Facebookissa.

Nicole oletti, että lapselle on tulossa sama flunssa, joka oli kiertänyt perheessä. Seuraavana maanantaina Nash oli kuitenkin kuumeinen ja levoton. Nicole antoi hänelle lääkettä.

– Vietin hyvin pitkän yön hänen kanssaan ja hänen hengittämisensä näytti hieman työläältä, eikä poika vain tuntenut oloaan hyväksi.

Kiidätettiin lastenlääkärille

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Nicole soitti lastenlääkärille. Tämä käski heidän tulla välittömästi vastaanotolle. Kun Nash kuvattiin, lääkäri järjesti keuhkoputkien tähystyksen.

Nicolen mies Jake palasi kotiin. Pian he saivat huolestuttavia uutisia.

– Nash oli vetänyt popcornin keuhkoihinsa, kun hän yski. Keho tunnisti sen vierasesineeksi ja muodosti sen ympärille mätää.

Popcorn keuhkossa oli johtanut keuhkokuumeeseen.

Popcorn saatiin poistettua 

Sairaalassa popcornin palat saatiin poistettua Nashin keuhkosta. Lääkäri oli muistuttanut Nicolelle, ettei popcornia saa antaa alle 5-vuotiaalle.

Nash on jo kotiutunut. Nicolen mukaan lopputulos olisi voinut olla karmiva, jos hän ei olisi aavistanut, että lapsella on jokin hätä.

– Olemme niin kiitollisia, että pieni miehemme selvisi tästä hyvin. Kaikki tämä popcornin takia, jota syödään kodissamme usein, Nicole kuvaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja