Mainos

Tapailetko yksinhuoltajaisää? Katso deittivinkit!

Onko uusi rakkaasi yksinhuoltajaisä? Tilanteen hyviin puoliin lukeutuu se, että mies on luultavasti ohittanut biletysvaiheen. Mutta oletko sinä valmis tapailemaan koko perhettä, et vain yhtä perheenjäsentä?

Yksinhuoltajaisän tapailu ei ole yhtä helppoa kuin muiden miesten tapailu. Jos hänellä on lapsia, he ovat automaattisesti hänen tärkeyslistallaan ensimmäisellä sijalla. Siksi onkin tärkeää, että opit tuntemaan myös uuden kultasi lapset. Tässä kymmenen vinkkiä yksinhuoltajaisän tapailuun!

1. Varmista, että hän on oikeasti eronnut entisestä vaimostaan.

2. Muista, että tapailet nyt perhettä, et pelkästään miestä. Lapset tulevat ensin, ja sinun täytyy se hyväksyä.

3. Älä yritä olla äiti miehen lapsille. Heillä on jo äiti, sinä voit ajatella olevasi lapsille täti. Anna tilanteen kehittyä rauhassa lasten ehdoilla. Älä vaadi, että he kutsuvat sinua jollakin tietyllä nimellä.

4. Muista, että ex-vaimo ei katoa. Miehen täytyy pitää yhteyttä häneen lasten takia. Vaikka se onkin vaikeaa, sinun täytyy välttää mustasukkaisia tunteita. Sinulla on oikeus puuttua tilanteeseen vain jos heidän tapaamisensa ovat epäsoveliaita.

5. Kuuntele! Mies saattaa haluta purkaa tunteitaan lastenkasvatuksesta tai riidoistaan ex-vaimon kanssa. Ole hänen tukenaan.

6. Anna miehelle tilaa. On hienoa, että haluat tarjota lapsille perheen, mutta lapset saattavat helposti suhtautua kielteisesti isän uuteen naisystävään. Anna heille omaa aikaa.

7. Ymmärrä, että sinä et ole ensimmäisellä sijalla. Lapset tarvitsevat isäänsä enemmän kuin sinä tarvitset miesystävää. Isyyden pitää olla miehen elämän tärkein asia. Muista, että sinullekin on kyllä tilaa.

8. Ole valmistautunut. Jos et voi hyväksyä sitä, että lapset tulevat ennen sinua, et ole valmis tapailemaan miestä, jolla on lapsia. Eikä sinun pitäisikään! Tilanne ei ole silloin reilu sinulle, lapsille eikä miehelle.

9. Älä unohda omaa aikaa. On helppoa kävellä valmiiseen perheeseen, mutta muista, että sinun täytyy silti voida olla oma itsesi. Käy kävelyllä ja lenkillä ja pidä terveellinen etäisyys asioihin. Näin tilanne kehittyy luonnollisesti.

10. Pidä hauskaa. Nauti siitä, ettet ole lasten biologinen äiti ja tee asioita hieman toisin. Tee heidän kanssaan jotain, mitä äiti ei tee.

MTV3/Helmi

Lähde: Thestir.cafemom.com

Kuva: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.