Tanssii Tähtien Kanssa -voittaja Edis Tatli raskaasta kisasta: "Ihan kaikki jotka lähtevät tähän tanssiin ovat voittajia"

Edis Tatli ja Katri Mäkinen nappasivat Tanssii Tähtien Kanssa -kisan voiton jännittävän finaalin päätteeksi.

Edis Tatli nappasi 11. Tanssii Tähtien Kanssa -kauden voiton yhdessä parinsa Katri Mäkisen kanssa sunnuntaina 25. marraskuuta. 

Pari vakuutti tuomariston ja yleisön päätösjaksossa kolmella upealla tanssillaan. Ensimmäisenä nähtiin tuomareiden valitsema rumba, toisena yleisön suosikki tango ja kolmantena kaksikon itse valitsema freestyle-esitys.

MTV Uutiset haastatteli tuoretta voittajaparia heti jännittävän finaalin päätyttyä. 

– Todella mahtava fiilis ja iso kiitos kaikille, jotka ovat antaneet ääniä ja lähetelleet ihania viestejä, Tatli iloitsee. 

– Voitto tuntu sika hyvältä myös sen takia, että meillä on ollut hyviä kilpakumppaneita ja ollaan onnistuttu hyvin meidän kilpailukaaressa. Otettiin hieno loppukiri, Mäkinen summaa parin kisaa. 

Tanssirupeama on ollut myös rankka Tatlille ja hän hehkuttaakin estoitta opettajaansa. 

– Ihan kaikki jotka lähtevät tähän tanssiin ovat voittajia. On ollut tosi haastavaa ja tosi vaikeaa, mutta ollaan päästy vaikeudet yli. Olen siitä onnekas, että mulla oli paras tanssipari mun vieressä, joka on tsempannut mua ja saanut kaiken parhaan musta irti, Tatli hehkuttaa. 

Kisan jälkeen nyrkkeilijätähti odottaa paluuta omaan arkeensa, mutta ei aio hylätä tanssia elämästään.

Lue myös:

    Uusimmat