Tanskan hovi julkaisi kruununprinsessa Maryn ottamia kesäisiä kuvia perheen lapsikatraasta – huomio kiinnittyi perheen esikoiseen: "Kuin ilmetty äitinsä"

Kruununprinsessa Mary ja Tomi Björck kokkailivat 2:10
Kruununprinsessa Mary kokkasi Suomen-vierailullaan huippukokki Tomi Björckin kanssa

Tanskan kruununprinssi Frederikin perheestä julkaistut kuvat ihastuttivat Instagram-seuraajia lauantaina. 

Tanskan hovi julkaisi lauantaina sosiaalisessa mediassa kesätervehdyksenä liudan kruununprinsessa Maryn ottamia kuvia perheestään.

Kuvat paljastavat, että Mary ja kruununprinssi Frederik viettävät lapsineen kesää Jyllannissa sijaitsevassa Gråstenin linnassa.

– Pari ihanaa muistoa kesästä kauniissa Gråstenissa. Toivotamme hyvää kesän jatkoa - ja mieluiten hieman enemmän auringonpaistetta, kuninkaalliset toivottelevan kuvatekstissä.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Ensimmäisessä otoksessa kruununprinssi pari poseeraa yhdessä neljän lapsensa kanssa. Esikoispoika prinssi Christian syntyi lokakuussa 2005, prinsessa Isabella huhtikuussa 2007 ja kaksoset Vincent ja Josephine tammikuussa 2011.

Kuvat paljastavat, että nelikko on kasvanut melkoisesti. 15 vuotta syksyllä täyttävä Christian poseeraa salskeana myös omassa potretissaan ja 13-vuotias Isabella puolestaan yhdessä perheen koiran kanssa.

– Ovatpa lapset jo isoja! Pysäyttäkää aika! osa seuraajista ällisteli.

– Kruununprinssi ja -prinsessa näyttävät uskomattoman onnellisilta! Ja prinssi Christian ja prinsessa Isabella ovat jo niin isoja!

Toiset puolestaan keskittyivät pohtimaan myös lasten ja vanhempien yhteisiä piirteitä. Huomio kohdistui tässä kohtaa etenkin perheen esikoispoikaan, jonka yhdennäköisyys äitinsä kanssa kiinnitti monien kommentoijien huomion.

– Aika on lentänyt, vastahan he alkoivat tapailla. Prinssi Christian on kuin ilmetty äitinsä. Upea perhe!

Lue myös:

    Uusimmat