Pikkusisko varasti huomion Tanskan prinssin konfirmaatiossa – prinsessa Isabellan, 14, kipakka reaktio riemastuttaa: "Iskee se teini-ikä prinsessoillekin"

Kruununprinsessa Mary ja Tomi Björck kokkailivat 2:10
Tanskan kruununprinsessa Mary hurmasi Suomen-visiitillään – näin sujui kokkaaminen huippukokki Tomi Björckin kanssa

Kruununprinsessa Marylle kiukutellut prinsessa Isabella varasti huomion Tanskan prinssi Christianin konfirmaatiopäivänä.

Tanskan hovissa oli lauantaina syytä juhlaan, kun kuninkaallinen perhe pääsi vihdoin juhlistamaan kruununprinssiparin esikoisen prinssi Christianin konfirmaatiopäivää 15. toukokuuta.

15-vuotiaan Christianin konfirmaatio nousi otsikoihin Tanskassa, mutta hieman yllättäen suurimman huomion tuntui kuitenkin vieneen hänen pikkusiskonsa prinsessa Isabella, 14. Norjalainen Se og hør sekä tanskalainen Ekstra Bladet kertovat, että teini-ikäisen prinsessan kipakasta lausahduksesta kirkon portailla nousi nopeasti melkoinen somehitti.

Tilanne sattui, kun kruununprinssi Frederikin ja kruununprinsessa Maryn perhe sekä kuningatar Margareeta olivat asettumassa kuvattaviksi Fredensborgin linnan edustalla ennen konfirmaatiota. Isabella oli jo astelemassa sisään kuningatar Margareetan perässä, kunnes alkuperäinen komento vedettiin takaisin ja prinsessan piti palata vielä poseeraamaan muun perheen kanssa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– Etkö sinä juuri sanonut, että minun pitää mennä mummin perässä? Sä olet ihan pihalla, 14-vuotias Isabella tiuskaisi selvästi ärsyyntyneenä äidilleen, kruununprinsessa Marylle.

Tilanne tallentui videolle, ja siitä tuli valtava somehitti sen jälkeen, kun podcast-tähti Anders Hemmingsen jakoi sen Instagramissa yli miljoonalle seuraajalleen.

Tanskan kuninkaalliset on tunnettu varsin maanläheisinä. Video kiukuttelevasta prinsessasta riemastutti todennäköisesti someyleisöä juuri siksi, että monen teinin vanhemmat voivat varmasti samastua tilanteeseen.

– Iskee se teini-ikä prinsessoihinkin! 

– Kiva, että kuninkaalliset teinit ovat täsmälleen kuin kaikki muutkin teinit.

– Aivan mahtavaa! Samanikäinen tyttäreni puhuu minulle täsmälleen samalla tavalla.

– Tämä osoittaa sen, kuinka upea kuninkaallinen perhe on. Teinitkin saavat olla teinejä siinä missä muutkin.

Kruununprinssi Frederikillä ja kruununprinsessa Marylla on 15-vuotiaan prinssi Christianin ja 14-vuotiaan prinsessa Isabellan lisäksi 10-vuotiaat kaksoset, prinssi Vincent ja prinsessa Josephine

Lue myös:

    Uusimmat