Tanskan kruununprinssipari jakoi harvinaisen samastuttavan kuvan keskeltä koronakriisiä: "Vähän erilaista ja vähän rennompaa…"

Korona pähkinänkuoressa – Tämä kaikki sinun täytyy tietää viruksesta 1:55
Tämä kaikki sinun täytyy tietää koronaviruksesta

Tanskan kruununprinssipari seurasi lauantaina teatteriesitystä kotisohvaltaan harvinaisen arkisissa tunnelmissa.

Koronapandemia on muuttanut myös Tanskan kuninkaallisten arkea. Tämä käy ilmi kruununprinssiparin tuoreimmasta Instagram-päivityksestä, johon voivat samaistua varmasti monet muutkin.

Kuvaan on yhdistetty vanhempi otos kruununprinssi Frederikistä ja kruununprinsessa Marysta täydessä tällingissä sekä osuva kuvaus siitä, miltä parin arki näyttää nyt. Alemmassa kuvassa nimittäin näkyvät tohvelit ja televisioruutu, josta pari kertoo kuvatekstissä katsovansa teatteriesitystä lauantai-iltana kotoaan käsin.

– Vähän erilaista ja vähän rennompaa... Tai oikeastaan kyllä, paljon rennompaa kuin se, että menisi teatteriin, kruununprinssipari kirjoittaa, mutta korostaa, ettei kotona istuminen tietenkään ei voi korvata teatterikäyntiä.

– On joka tapauksessa upeaa, että voimme kokea teatterielämyksen kotoa käsin.

Kruununprinssi Frederik ja kruununprinsessa Mary ovat vetäytyneet koronakriisin aikana kotiinsa Amalienborgin linnaan lastensa prinssi Christianin, prinsessa Isabellan sekä kaksosten prinssi Vincentin ja prinsessa Josephinen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat