Tanja Karpela oli Linnan juhlien kuningatar

Lukijat valitsivat Helmen äänestyksessä Linnan juhlien kuningattareksi kansanedustaja Tanja Karpelan. Karpela juhli Linnassa ihastuttavassa punaisessa puvussa.

Linnan juhlien kuningattaren tittelin vei tänäkin vuonna Helmen äänestyksessä kansanedustaja Tanja Karpela. Aviopuolisonsa Janne Erjolan kanssa juhlinut Karpela sai ääniä yhteensä 17,5 prosenttia.

– Tanjassa on upeaa kuningatarmaisuutta, ja hän osaa kantaa asut ylväästi. Todella kaunis, kehuu nimimerkki Carlaxx.

– Tanja vain on upeista upein ja kantaa puvut todella tyylikkäästi kuin kuninkaallinen – ladylike, upeaa! hehkuttaa puolestaan Anne.

Moni kiitteli myös Karpelan puvun värivalintaa:

– Tyylikäs, vartaloon sopiva, mutta myös väriltään poikkeava muuhun väriskaalaan nähden tänä vuonna! huomauttaa nimimerkki Annkat.

Urheilijanaiset keräsivät kiitosta

Kolmanneksi eniten ääniä sai suunnistaja Minna Kauppi, joka juhli myös punaisessa iltapuvussa. Hän sai äänistä 15,6 prosenttia.

– Minna Kauppi oli ehdottomasti kaunein ja tyylikkäin. Hyväryhtinen, upea nainen! kehuu nimimerkki Punainen iltapuku.

– Upeaa nuoruutta. Omalla kovalla työllä maailman mestariksi - monta kertaa, muistuttaa nimimerkki Rellu.

Toiseksi eniten lukijat äänestivät kohtaa joku muu 16,3 prosentin äänimäärällä. Kuningattareksi veikattiin lilassa puvussa juhlinutta luistelija Laura Lepistöä, jota kehuttiin suloiseksi ja tyylikkääksi.

Myös entinen Salatut elämät -näyttelijä Henna Tanskanen oli lukijoiden mieleen.

– Henna Tanskanen. Puku oli upea ja koko glamourin kruunasi henkeen sopiva hiuskoru. Ihan ylitse muiden! sanoo nimimerkki T.

Tarja Halosen pukuvalinta ihastutti

Satu Taiveaho keräsi ääniä 12,6 prosenttia, Tanssii Tähtien Kanssa -tähtioppilas Nasima Razmyar puolestaan 11,4 prosenttia.

– Upea kokonaisuus, kehui nimimerkki Iina Satu Taiveahon pukuvalintaa.

– Nasima Razmyar kantoi upean pukunsa tyylikkäästi. Puku sopii hänen olemukseensa täydellisesti. Kaunis ja tyylikäs paketti, ihailee nimimerkki Oli kaunis!

Lukijat ihastuivat myös presidentti Tarja Halosen kierrätyspukuun. Sininen iltapuku nähtiin presidentin yllä myös viime vuoden Linnan juhlissa sekä kesällä kruununprinsessa Victorian häissä. Presidentti keräsi äänistä tänä vuonna kuusi prosenttia.

– Presidentti Halosella oli todella kaunis puku, joka oli jo Victorian häissä. Se kertoo kantajansa luonteesta hyvää: ulkonäkö ei ole tärkein ja yletön haaskaus on turhaa, kehuu nimimerkki Siiri.

MTV3/Helmi

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja