Mainos

Tänään on lupa nakuilla – mutta missä?

Tänään on lupa nakuilla! Ainakin omassa puutarhassa katseilta suojassa, jos aikoo viettää World Naked Gardening Day -päivää eli löysästi suomennettuna maailman alastonpuutarhuroinnin päivää.

World Naked Gardening Day -päivää on vietetty jo kymmenen vuoden ajan joka toukokuun ensimmäisenä lauantaina. WNGD-päivän takana on paneutuneiden yksilöiden lisäksi muun muassa naturismia kannattava yhdysvaltalainen Body Freedom Collaborative -ryhmä.

Maailman alastonpuutarhurointia suitsuttavien sivustojen mukaan päivän ideana on, että alastomuutta ja erilaisia vartaloita kohtaan opittaisiin suhtautumaan suvaitsevammin.

Suomessa nakuilevien kannattaa kuitenkin muistaa, etteivät sortuisi edes vahingossa rikoslaissa määritettyyn sukupuolisiveellisyyden julkiseen loukkaamiseen tai vaikkapa oman kaupunkinsa järjestysääntöjen rikkomiseen. Jos puutarhurointia tekee mieli harrastaa ilkosillaan, kannattaa se tehdä siis omalla aidatulla tai suojaisella pihalla ja varmistua, ettei kukaan häiriinny alastomuudesta.

Lue myös:


Lähde: WNGD

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja