Tämän kaupan tarjouksiin ei kannata tarttua – kylteissä melkoisen merkittävä sekaannus

Brittikaupan tarjoukset eivät olleetkaan niin houkuttelevia kuin olisi voinut luulla.

Erityisesti näin ennen joulua alennusmyynnit houkuttelevat tarjouksillaan, mutta joskus kannattaa kiinnittää erityistä huomiota siihen, onko tarjous todella niin hyvä kuin nopealla vilkaisulla voisi luulla. 

WHSmith-kaupassa poikennut brittien Diili-sarjassa kisannut Frances Bishop huomasi nimittäin, ettei paikallisen kaupan tarjouksissa ollut juurikaan järkeä, uutisoi Mirror.

Sen sijaan, että asiakkaille olisi hehkutettu alennettua hintaa, numerot olivat lipsahtaneet aivan väärin päin.

Keltaisissa kylteissä kyllä mainostettiin sitä, että tuotteet ovat "puoleen hintaan" ja kaupan "parhaita tarjouksia", mutta esimerkiksi piirustuslehtiön kyltissä luki: "Puoleen hintaan. Nyt 9,99 puntaa, ennen 4, 99 puntaa."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

VIDEO: Miten sujuu yö tavaratalossa? Artikkeli jatkuu videon alla.

3:07

Mokasta twiitannut Frances oli huomannut vastaavia virheitä useissa muissakin tuotteissa. Hän ei kuitenkaan ollut testannut, joutuisiko todella maksamaan tuotteista kaksinkertaisen hinnan.

"Kesti useita minuutteja ymmärtää, mistä oli kyse"

Twiittiä kommentoineet pitivät mokaa hauskana.

Yksi kommentoineista huomautti, että kyseessä oli "fantastinen hinnanousu". Hän vitsaili tarjouksen olevan kaupalta oikein joulunaikaan sopiva.

"Tuo on hulvatonta! Yrititkö ostaa niitä nähdäksesi, olivatko ne tosiaan tuplahintaisia?" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Johtuen ehkä siitä, että työskentelen kaupassa, ja olen tottunut tällaiseen, mutta minulta kesti useita minuutteja ja kommenttien tsekkaus ymmärtää, mistä tässä oli kyse."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: Mirror, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja