Kauppaketjun alennuslappu herättää hilpeyttä – onko tässä naurettavin tarjous koskaan?

keksit tarjous
Halpakauppaketjun keksitarjoukselle ei voi muuta kuin nauraa. Shutterstock

Punaisin lapuin mainostettu tarjous ei saanut kauppaan ostoryntäystä, eikä mikään ihme!

Saksalainen Aldi-kauppaketju on joutunut naurunalaiseksi varsin kyseenalaisen tarjouksen vuoksi.

Ensisilmäyksellä kaikki näyttäisi olevan kunnossa: Briteissä sijaitsevan halpakauppaketjun liike mainostaa punaisin lapuin keksien hinnaksi 3,99 puntaa. Hauskinta mainoksessa on se, että tuotteen alkuperäinen hinta on vain penniä kalliimpi, eli neljä puntaa.  

Tarjouksella yksi hyväkin puoli

Runsaasti hupia herättäneen tarjouksen bongasi eräs äitinsä kanssa ostoksilla ollut mies, joka kertoo kuvanneensa huomionsa varsin hyvästä syystä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Maailmassa on tällä hetkellä meneillään niin paljon pahaa, että ei ole pahitteeksi, että ihmiset nauraisivat edes hetken, mies kertoo Lincolnshirelive-sivustolle.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun kyseisen kauppaketjun tarjoukset ovat aiheuttaneet hämmentyneitä reaktioita. Aiemmin tänä vuonna kauppa on tarjonnut muun muassa oliiveja yhtä hyvällä tarjouksella; hintaan 4,49 puntaa alkuperäisen hinnan ollessa 4,50.

Korjaus 23.11.2018 klo 16.45 Aldi kauppaketju on saksalainen, ei brittiläinen, kuten aiemmin kerrottiin.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja