Mainos

Tämä on Yölinnun kokoonpanon tilanne nyt

Legendaarinen Yölintu on löytänyt tuuraajat yhtyeeseensä.

Kansa kohisi, kun joulukuun loppupuolella sana Yölinnun eroamisesta levisi kulovalkean tavoin ympäri tiedotusvälineitä. Tuolloin Yölinnun kolme jäsentä, basisti Kari Heiskari, rumpali Mika Lilja ja kitaristi Matti Fredriksson, jätti bändin taakseen erilaisten sopimusnäkökantojen myötä. Bändiin jäivät jäljelle Simo ja Matti Silmu.

Runsaasti esiintyvän yhtyeen keikkailuun miehistöongelmat eivät ole kuitenkaan vaikuttaneet, vaan keikat lähtevät normaalisti liikkeelle helmikuussa. Väliaikaista helpotusta löytyi kuitenkin toisesta tunnetusta suomalaisyhtyeestä.

– Tuuraajat löytyivät helmikuuksi. Mambasta tulee rumpali Harri Lehtonen ja basisti Timo Mynttinen, sillä Mamballa alkaa keikkailu maaliskuun puolessa välissä. Tuurava kitaristi Jukka Harju löytyi muuta kautta. Harri ja Jukka ovat tuuranneet aikaisemminkin bändissä. Ei meillä heitä ole tarkoitus ryöstää. Loistavaa, että saimme heidät tuuraamaan, Yölinnun promoottori Timo Niemi sanailee MTV3.fin Viihdeuutisille.

Vakinaisia Yölinnun jäseniä etsitään parhaillaan, ja kriteerit heidän kohdallaan ovat selvät. Yhteydenottoja halukkaiden joukosta on sadellut runsaasti promoottorille, Simo ja Matti Silmulle sekä keikkamyyjälle sähköpostitse ja puhelimitse. Hyviä ehdokkaita heidän joukostaan on Niemen mukaan löytynyt.

– Pääpointtina ovat hyvät soittotaidot, loistavat henkilökemiat ja oikea asenne. Edeltävät jäsenet olivat loistavia soittajia ja ihmisiä. Tulevilla soittajilla on isot saappaat täytettävänä. Bändiin ei haluta wannabe-muusikoita tai julkisuutta hakevia henkilöitä, Timo Niemi tiivistää.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja