Tämä asento villitsee TikTokissa – useita hyötyjä!

Tämä asento villitsee TikTokissa – useita hyötyjä 1:36
Tällainen on rauhoittava jalat seinälle -asento.

Jos pidät joogatunneilla niistä asennoista, joissa pääset rentoutumaan ja makoilemaan, niin kokeilepas tätä rentouttavaa asentoa.

Bustle kertoo TikTokissa miljoonia jakoja keränneestä videosta, jolla esitellään rentouttava asento, jonka voit tehdä melkein missä vain. Kyseessä on niin kutsuttu jalat seinällä -asento.

Tiktokkaaja Tinx kertoo olleensa joogasta tutun asennon fani jo vuosien ajan, koska se rentouttaa selkää ja vähentää jalkojen turvotusta. Hän uskoo asennon myös auttavan stressiin ja ahdistukseen.

– Se todella rauhoittaa minua, olen aivan myyty, somejulkkis Tinx hehkuttaa asennosta kertovalla somevideollaan.

Bustle haastatteli sertifioitua joogaohjaajaa Pilin Anicea, jonka mukaan jalkojen nosto seinälle on keholle palauttava asento. Se voi pistää nesteitä liikkeelle kehossa, virkistää verenkiertoa, rauhoittaa hermostoa ja vähentää turvotusta. Anicen mukaan asento voi myös lievittää alaselän särkyä ja kuukautiskramppeja.

Katso yllä olevalta lyhyeltä videolta ohjeet asentoon.

Älä selaa somea rentoutuessasi

Jalat kannattaa nostaa seinälle ainakin viidesti viikossa. Pysyttele asennossa viidestä kymmeneen minuuttia. Aluksi asento voi tuntua epämukavalta, joten pidennä kestoa pikkuhiljaa aina 20 minuuttiin asti. Älä selaa puhelinta, vaan koita keskittyä vain itseesi.

Voit myös jakaa minuutit pitkin päivää ja aloittaa aamun rentoutumalla viiden minuutin ajan jalat seinällä. Sitten voit päättää päivän rentoutumalla toiset viisi minuuttia illalla.

Anna itsellesi aikaa, kun poistut asennosta ja lopeta, jos se ei tunnu mukavalta.

Lähteet: Bustle ja TikTok

Lue myös:

    Uusimmat