Tältä näyttää napapaitamuoti vuonna 2013!

Moni on kangistunut kauhusta viime kuukausina kun napapaidat ovat tehneet paluun katukuvaan. Tähdet ovat kuitenkin osoittaneet Mercedes-Benzin muotiviikoilla, että navan ja vatsan voi paljastaa myös äärimmäisen tyylikkäästi.

Näyttelijä Christina Ricci, 33, näytti mallia trendikkään napapaidan käytössä Mercedes-Benzin muotiviikoilla. Tähti oli valinnut ylleen sinisen asun, joka paljasti rohkeasti navan yleisölle.

Marc Jacobsin muotinäytöksessä viihtynyt näyttelijätär ei muistuttanut 1990-luvun kammoksutuista napapaidoista tyylillään, vaikka hän paljastikin uskaliaasti vatsansa ja napansa paikan päällä. Tummansininen, yhtenevä lyhyen hameen ja siistin topin yhdistelmä oli toimiva ja kaukana mauttomasta. Näyttävyyttä asukokonaisuuteen toivat käärmeennahkaa mukailleet asusteet.

Tanssija Julianne Hough, 25, oli niin ikään uskaltautunut valitsemaan ylleen asun, joka paljasti hänen vatsansa. Trendikäs burgundinpunainen värivalinta oli hyvin trendikäs.

Näyttelijä Naomie Harris, 37, esitteli niin ikään vastikään hurjan timmiä vatsaansa kaksiosaisessa ja yksivärisessä asussaan. Calvin Kleinin muotinäytöksestä bongattu tähti oli vatsan paljastavassa asukokonaisuudessa upea näky.

Lisää tyylivinkkejä Muodin huipulle -sarjassa:

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja