Tällainen on Kuitusen ja Sarasvuon hääpaikka, katso kuvat

Vain tunnin matkan päässä Helsingistä sijaitseva historiallinen Vanajanlinna sijaitsee Hämeenlinnassa Katumajärven rannalla.

Linnahotelli maankuuluine keittiöineen, Suomen parhaisiin lukeutuva golfkenttä ja puhdas suomalainen järviluonto ovat tehneet paikasta suositun korkealuokkaisten tapahtumien näyttämön.

Vanajanlinnan päärakennuksessa ja muissa kiinteistöissä on yhteensä 140 vuodepaikkaa. Hotellihuoneiden lisäksi on tarjolla viereisen Ratsulan huoneistot sekä golfklubin kaksikerroksiset sviitit. Mahtavat salit, rantasauna ja kaunis puutarha puistoineen luovat ainutlaatuisen ympäristön elämän tärkeimpiä juhlia, häitä, varten.

Suureen saliin vieraita mahtuu kerrallaan reilu sata. Hääbuffetmenu on vaikuttava. Kahdella pääruualla hinnaksi tulee 46 euroa per vieras. Lisäksi valittavana on yöpalanoutopöytä noin viisitoista euroa henkilöltä. Hääyötä pääsee viettämään luksussviittiin, josta ei puutu mukavuuksia.

Vanajanlinnassa häitään ovat viettäneet myös Kimi Räikkönen ja Jenni Dahlman-Räikkönen, sekä Mikko ja Emilia Leppilampi.

Katso kuvat Vanajanlinnasta:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat